Boka festlokal i skärgården

Fest & event på Vår Gård

Låt oss fixa festen

Fira den där speciella födelsedagen, högtiden eller personalfesten hos oss. Vi erbjuder fest och event för både privatgäster och företag. I festen ingår festlokal, middag och vår glada serveringspersonal. Vi hjälper till med planering och speciella önskemål. Upplev en oförglömlig fest i vår vackra miljö vid havet.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Den perfekta festen

Harmoniskt och avslappnat eller svängigt och fartfyllt?

Planerandet av en fest är halva nöjet och vi hjälper till att sätta ihop ett härligt förslag till er speciella dag. När ni bokar en fest eller ett event hos oss så ingår en av våra unika och karismatiska festlokaler. Här finns alla möjligheter till en lyckad fest för minst 40 personer. Kanske blir det stillsamt och avslappnat eller så slår vi klackarna i taket. Vi hjälper till med allt från mat och dryck till underhållning och dekorationer.

Välkomna att skicka en förfrågan med era önskemål. Vi ser fram emot att få återkomma med ett riktigt festligt förslag.

Information

Ingår vid fest och event

Visning och möte med projektledare
Festlokal
Middag ( här kan ni välja mellan att äta i lokalen eller restaurangen)
Serveringspersonal
Minst antal: 40 pers
Max antal: 240 pers

Tips på tillval

Dryckespaket
Tårta från bageriet
Underhållning med band eller DJ
Dekorationer
Fotografering
Transport
Logi med frukost

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!