Samskapande och problemlösning

Workshop med Rangemaker

Utvecklas genom sinnrika former

Få hjälp med att hitta nya vägar till samskapande och problemlösning genom sinnrika former, smarta processer och lättanvända verktyg. Kombinera nyfikenhet både inåt och utåt samtidigt som ni förbättrar verksamheten. Boka ett föredrag eller workshop med Rangemaker i samband med er konferens.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Om Rangemaker

Presentation & upplägg med Thomas och Madelene

RANGEMAKER består av Thomas de Ming och Madelene Segertoft som har en gedigen kunskap om både utformning, processledning och hur man odlar individers inre utveckling i både fysik och digital form. Deras vision är att bidra med sinnrika former, smarta processer och lättanvända verktyg så att verksamheter kan odla samhörighet, samförstånd och samförmågor i en allt mer utspridd tillvaro. Ett sätt att hitta mer människovänliga vägar genom riktigt komplexa terränger.

THOMAS DE MING har 35 års erfarenhet som kreativ processledare och konceptutvecklare med innovativa uppdragsgivare från många olika domäner, sektorer och branscher.

MADELENE SEGERTOFT har mer än 20 års erfarenhet som processledare och att stötta organisationer i förändring. Utbildad i förändringsledning på Gestaltakademin.

UPPLÄGGET: Vi träffas innan konferensen i vår digitala värld (kräver ingen installation, är intuitiv och ger en rumslig känsla) och samskapar utformningen av er konferens så att den har en chans att möta er precis där ni är. Tillsammans identifierar vi var vi ska lägga fokus på när vi ses igen i Vår Gårds sinnesrika miljö. Vi ser till att konferensen handlar om det som kan göra en positiv skillnad för er.

Väl på Vår Gård kommer vi att använda miljön som möjliggörande förstärkare. Det kan vara konst, trädgårdsarkitektur, skog och klippor om väder tillåter samt olika visuella tankeredskap. Vi "minnesfångar" dialogen under workshopen och sen ses vi efteråt i vår digitala värld. Här lämnar vi över och visar er hur ni kan ta tillvara all klokskap ni samskapat under er vistelse på Vår Gård.

Boka ett föredrag eller workshop med RangeMaker under er konferens på Vår Gård

Information

Föredrag

Inspirationsföreläsningar 1-2 timmar
Exempel på teman:

 • Att komma i en bättre arbetsform
 • Hur etablerar vi standarder som de flesta gillar?
 • Att jobba tillsammans när man är utspridda
 • Hur man kan göra framtiden levande?
 • Hur odlar vi vår förmåga att möta osäkerhet och komplexitet med hjälp av Inner Development Goals?
 • Vanliga misstag i förändringsprocesser samt hjälpfulla principer för ett brett engagemang kring utveckling av verksamheter

  Pris: 15 000 kr (upp till 20 personer)

  Är ni fler än 20 personer, kontakta oss för offert.

  Alla priser är exklusive moms
 • Workshop

  Workshops (Halv eller heldag)
  Alltid utformat i samarbete med dig som kund

  Halvdag
  Pris: 20 000 kr (upp till 20 personer)

  Heldag
  Pris: 35 000 kr (upp till 20 personer)

  Är ni fler än 20 personer, kontakta oss för offert.

  Alla priser är exklusive moms

  Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.