Umgås i trevlig atmosfär

Lokal i Saltsjöbaden

Boka en lokal som passar er

Här på Vår Gård har vi passande lokaler för alla olika typer av tillställningar. Umgås, fira eller planera i en av alla våra inbjudande lokaler. Hos oss är det alltid en trevlig atmosfär.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Lokaler för alla tillfällen

Allt från livligt firande till högt fokus

Svängig födelsedagsfest, heldagskonferens eller romantiskt bröllop? Oavsett vilket så har vi passande lokaler för alla tillfällen. Här hos oss kan du boka en lokal i Saltsjöbaden, med allt från massvis med sittplatser till öppna ytor för dans och festligheter. Genom stilfull inredning och praktiska lösningar hjälper vi dig att skapa möjligheten till optimala möten och tillställningar.

Vi hjälper till att hitta rätt konferenslokal eller festlokal, som passar för såväl avslappnade workshops och ledningsmöten som kickoff eller event. Vid fest eller bröllop hjälper vi dig gärna med att fixa saker såsom dekoration, musikunderhållning, dryckespaket, fotografering och mycket annat. Det går också att beställa middag från våra kockar, där det går att äta i lokalen eller i restaurangen. Hos oss finns lokaler av alla slag där modern och antik design blandats till en idealisk kombination. Vare sig gästerna ska inspireras till fokus och engagemang, harmoni, eller livlighet, så har vi olika lokaler som kan hjälpa dig att få till den rätta känslan. Med rätt förutsättningar har tillställningen möjlighet att få just det resultat som du önskar.

Boka en lokal i Saltsjöbaden idag och låt oss hjälpa dig att fixa den perfekta festen, konferensen eller bröllopet!

Information

Våra lokaler

Kika in på våra konferenslokaler i olika storlek och design. Här finns allt från små mysiga mötesrum till stora luftiga lokaler med plats för underhållning och modern teknik.

LOKALER

Fest & event

Vi ordnar med både privatfester och företagsevent för riktigt festliga tillfällen. Läs mer om vad som ingår i en fest eller företagsevent och vad vi kan hjälpa till med.

FEST & EVENT

Konferenser

Hitta inspiration genom att läsa mer om våra olika konferensutbud. Vilket möte passa er och vad kan ni förvänta er av en konferens hos oss?

KONFERENS & MÖTEN

Bröllop

Besök vår bröllopssida för inspiration och information om bröllopspaket.

BRÖLLOP
Bokningsförfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.