Umgås i trevlig atmosfär

Lokal i Saltsjöbaden

Boka en lokal som passar er

Här på Vår Gård har vi passande lokaler för alla olika typer av tillställningar. Umgås, fira eller planera i en av alla våra inbjudande lokaler. Hos oss är det alltid en trevlig atmosfär.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Lokaler för alla tillfällen

Allt från livligt firande till högt fokus

Svängig födelsedagsfest, heldagskonferens eller romantiskt bröllop? Oavsett vilket så har vi passande lokaler för alla tillfällen. Här hos oss kan du boka en lokal i Saltsjöbaden, med allt från massvis med sittplatser till öppna ytor för dans och festligheter. Genom stilfull inredning och praktiska lösningar hjälper vi dig att skapa möjligheten till optimala möten och tillställningar.

Vi hjälper till att hitta rätt konferenslokal eller festlokal, som passar för såväl avslappnade workshops och ledningsmöten som kickoff eller event. Vid fest eller bröllop hjälper vi dig gärna med att fixa saker såsom dekoration, musikunderhållning, dryckespaket, fotografering och mycket annat. Det går också att beställa middag från våra kockar, där det går att äta i lokalen eller i restaurangen. Hos oss finns lokaler av alla slag där modern och antik design blandats till en idealisk kombination. Vare sig gästerna ska inspireras till fokus och engagemang, harmoni, eller livlighet, så har vi olika lokaler som kan hjälpa dig att få till den rätta känslan. Med rätt förutsättningar har tillställningen möjlighet att få just det resultat som du önskar.

Boka en lokal i Saltsjöbaden idag och låt oss hjälpa dig att fixa den perfekta festen, konferensen eller bröllopet!

Information

Våra lokaler

Kika in på våra konferenslokaler i olika storlek och design. Här finns allt från små mysiga mötesrum till stora luftiga lokaler med plats för underhållning och modern teknik.

LOKALER

Fest & event

Vi ordnar med både privatfester och företagsevent för riktigt festliga tillfällen. Läs mer om vad som ingår i en fest eller företagsevent och vad vi kan hjälpa till med.

FEST & EVENT

Konferenser

Hitta inspiration genom att läsa mer om våra olika konferensutbud. Vilket möte passa er och vad kan ni förvänta er av en konferens hos oss?

KONFERENS & MÖTEN

Bröllop

Besök vår bröllopssida för inspiration och information om bröllopspaket.

BRÖLLOP
Bokningsförfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender