Höj stämningen med vackra vyer

Konferensanläggning vid havet

Boka en konferens nära vattnet

Få till riktigt trevliga möten på vår konferensanläggning. Här kan alla komma till ro och göra sitt yttersta. Inspireras av den vackra naturen och skapa positiva minnen med kunder och kollegor. Allt blir bättre med havsutsikt.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Möts i inbjudande miljö

Konferensanläggning med havet som utsikt

Andas in den friska havsluften och njut av en minnesvärd stund hos oss. Vare sig det är ett viktigt kundmöte, en kreativ workshop eller en festlig kick-off så har vi det som behövs för att skapa en lyckad stund för er.

Boka en konferens på vår konferensanläggning idag och njut av havet!

BYGG RELATIONER MED HÄRLIGA AKTIVITETER

Ge alla ett leende på läpparna och stärk gruppens sammanhållning med några aktiva gruppaktiviteter, perfekt efter en lång dag med möten eller konferens. Kör en guidad tur på mountainbikes, paddla på SUP-brädor, ha ett garden party med flerkamp, festa med silent disco, hyr kajak och upplev skärgården, och mycket mer.

ROGIVANDE HOTELLVISTELSE FÖR KONFERENSGÄSTER

Kommer det konferensgäster långväga ifrån eller ni har en konferens över flera dagar, kan vi erbjuda stilrena hotellrum av olika slag. Låt dina gäster få en hotellupplevelse de inte glömmer. Med sköna sängar, fina utrymmen, en generös frukostbuffé och vacker utsikt över havet skapas de bästa förutsättningarna för en produktiv konferens. Hos oss kan ni känna er utvilade och redo inför vad dagen har att erbjuda.

ÄT GOTT OCH KÄNN DIG PÅ TOPP

God mat är en viktig del av konferensen. Vårt hyllade kök skapar härliga smakupplevelser på råvaror i säsong och med fokus på hållbarhet. Med stark passion och engagemang gör våra kockar varje mattillfälle till något att minnas.

Njut av fräscha luncher och smakfulla middagar eller lite gott småplock. Under pauserna serveras nybakade godsaker från vårt egna bageri. Olika typer av koster och andra önskemål är heller inga problem för oss. Vi gör allt för att din konferens ska bli lyckad.

STILRENA KONFERENSLOKALER

Här på Vår Gård har vi flera olika typer av konferenslokaler som du kan välja mellan. Med allt från det lilla och avslappnade till det riktigt stora. Vi har över 20 stycken olika typer av lokaler där det minsta rummet har plats för 6 personer och det allra största har sittplats för 290. Vår Gård är det perfekta stället att ha en trevlig konferens på, oavsett storlek.

Alla lokaler är utformade för olika typer av möten eller konferenser och har smarta lösningar för olika typer av behov. I lokalerna finns praktiska whiteboards och softboards för brainstorming och modern teknik för digitala lösningar. Många lokaler erbjuder flexibla möbleringar. Vi ser till att det blir en bra anpassning för både mindre ledningsgruppsmöten och stora möten eller events.

BOKA EN HAVS OCH KUSTNÄRA KONFERENS

Ha din konferens här hos oss. Njut av god mat, trevliga lokaler och fin utsikt över Saltsjöbaden. På Vår Gård blir ni väl omhändertagna.

Boka konferens vid havet hos oss idag!

Information

Helpension

 • Förmiddagsfika med kaffe och nybakat från bageriet
 • Lunch med bröd, mineralvatten och kaffe
 • Eftermiddagsfika med kaffe och godsaker från bageriet
 • Trerättersmiddag lagad med omsorg på säsongens råvaror
 • Logi i enkelrum med generös frukost
 • Vad innebär ett möte hos oss?

  Många flexibla och kreativa miljöer för alla typer av möten.
  Ett rofyllt boende med flera rumskategorier.
  Unika smakupplevelser från kök och eget bageri.
  Hållbar vistelse för dig och miljön. (svanenmärkt hotell)
  Natursköna omgivningar med skog och hav.
  Spännande konst och historia.
  Plats för kreativa gruppaktiviteter.
  Faciliteter som bastu, relaxavdelning och brygga för avkopplande egentid. Träningsmöjligheter både ute och inne.
  Omhändertagande service genom hela resan.

  Aktiviteter

  Kika gärna in på våra AKTIVITETER. Här finns både gruppaktiviteter för teambuilding och kostnadsfria aktiviteter för gästerna.
  Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.