En gemensam upplevelse

Härlig konferens i Stockholms skärgård

Boka konferens i Stockholms skärgård

Väck kreativiteten till liv i Stockholms skärgård. På Vår Gård blir alla deltagare på bra humör och redo att prestera på topp. Planera in en konferens i inspirerande och givande miljö nära havet.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Inspireras i vacker miljö

Konferens i kulturhistorisk byggnad

Ett ledningsmöte, en avslappnad workshop eller en livlig kick-off mitt i Stockholms vackra skärgård. Perfekt för att ge energi, skapa harmoni och inspirera. Här på Vår Gård har vi flera olika typer av konferenslokaler och ett stort utbud av god mat och fräscha tilltugg. Med havsutsikt och friska vindar skapas de ultimata förutsättningarna för en trevlig konferens.

Vill du boka en konferens i Stockholms skärgård? Kontakta oss för offert.

Kick-off vid havet

Boka en peppande och festlig kick-off nära naturen. Här på Vår Gård skapar vi en riktigt lyckad kick-off som ger alla gäster en minnesvärd upplevelse. Vi hjälper till med allt från mat och dryck till underhållning och dekorationer, och ser till att er kick-off blir precis som ni tänkt er. En kick-off i Stockholms skärgård blir en perfekt start på en ny säsong eller ett nytt projekt.

Konferens i kulturhistorisk byggnad

Vi har flera olika typer av konferenslokaler som passar allt från avslappnade workshops till fokuserade ledningsmöten. Här finns plats för både stora och små konferenser. Våra möteslokaler erbjuder flexibla lösningar och modern teknik med stilfull inredning som inspirerar till nya idéer och skapar en trevlig atmosfär. Byggnaden har en unik kulturhistorisk arkitektur som ger ett storslaget intryck och känsla av svunnen tid. Börja gärna planera för er konferens på Vår Gård i god tid om ni har specifika önskemål.

Hyllad restaurang

Maten är alltid en central del av konferensen som bidrar till helhetsupplevelsen. Vår hyllade restaurang har ett passionerat köksteam som lägger stor omsorg och passion på hållbar matlagning med fokus på närproducerat och råvaror i säsong. Under en konferens får du njuta av vällagade luncher och gastronomiska middagar lagade från grunden av våra duktiga kockar. I pauserna bjuds det på nybakade godsaker från bageriet. Här finns något för alla och vi lägger stor vikt på att tillgodose olika koster och önskemål. Dela minnesvärda matupplevelser under er konferens hos oss på Vår Gård. Effekten av god mat ska inte underskattas.

Varm service och lång erfarenhet

Att ordna med möten och event är något vi har lång erfarenhet av. Vi vet hur man skapar rätt förutsättningar för en lyckad konferens och är mer er hela vägen från planering till genomförande. Vår personal är starkt serviceinriktade och lösningsorienterade. Vi finns alltid nära till hands för att göra er vistelse så bra som möjligt. Vårt mål är att ni skall känna er väl omhändertagna under er konferens hos oss.

En konferens utöver det normala

Hos oss blir en konferens mer än bara en konferens. Här finns det möjlighet till flera olika aktiviteter som bidrar till ökad teamkänsla och skapar stark gemensamskap. Testa på till exempel isskulptering, kajakpaddling, yoga eller gå på en spännande konstvisning. Vill ni få chansen att utvecklas både som grupp och individuellt har vi även flera unika samarbeten med föreläsare och coacher inom ledarskap, kommunikation och mental träning som tar ert möte till en ny nivå. Läs mer om våra samarbeten.

När konferensen är slut är det skönt att koppla av och hinna umgås med sina kollegor en stund. Passa på att mingla i vårt mysiga Vincafé eller koppla av i bastu och relaxavdelningen. På hotellet finns även utomhusspel att låna och för mer aktiva gäster finns både gym och utomhusgym. Upplev en händelserik konferens hos oss.

Boka en konferens på Vår Gård idag!

Information

Helpension

 • Förmiddagsfika med kaffe och nybakat från bageriet
 • Lunch med bröd, mineralvatten och kaffe
 • Eftermiddagsfika med kaffe och godsaker från bageriet
 • Trerättersmiddag lagad med omsorg på säsongens råvaror
 • Övernattning i enkelrum med generös frukost
 • Vad innebär ett möte hos oss?

  Många flexibla och kreativa miljöer för alla typer av möten.
  Ett rofyllt boende med flera rumskategorier.
  Unika smakupplevelser från kök och eget bageri.
  Hållbar vistelse för dig och miljön. (svanenmärkt hotell)
  Natursköna omgivningar med skog och hav.
  Spännande konst och historia.
  Plats för kreativa gruppaktiviteter.
  Faciliteter som bastu, relaxavdelning och brygga för avkopplande egentid. Träningsmöjligheter både ute och inne.
  Omhändertagande service genom hela resan.
  Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.