Vi-orienterad arbetskultur

Föredrag med Arbinger Institute

Från jag till vi med Ritva Karlström

I samarbete med Vår Gård hjälper Arbinger Institute verksamheter att uppnå bättre resultat och arbetstillfredsställelse genom att utveckla en vi-orienterad inställning i sin arbetskultur. Boka ett föredrag eller workshop med Ritva Karlström i samband med er konferens.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

PRESENTATION

Bekanta er med Arbinger Institute, föreläsare Ritva Karlström och vilka upplägg som finns att boka.

ARBINGER INSTITUTE är ett internationellt utbildnings- och konsultföretag som hjälper företag och organisationer att uppnå bättre resultat genom att utveckla en vi-orienterad inställning. Arbinger är verksamma i 26 länder och deras utvecklingsprogram och metodik bygger på 50 års forskning av beteende och motivationspsykologi samt över 40 års arbete med organisationer världen över. Tillsammans med Vår Gård erbjuder Arbinger verksamheter att utveckla en vi-orienterad arbetskultur där människor tar ansvar för sin del i samspelet för att uppnå gemensamma och hållbara resultat.
Läs mer om Arbinger Institute här

FÖRELÄSARE RITVA KARLSTRÖM har arbetat med organisations-, grupp-, ledar- och medarbetarutveckling sedan 1989 och är idag ansvarig för Arbinger Institute Sverige där hon jobbar med både privata och offentliga verksamheter. Hon har erfarenhet av strategiska, organisatoriska och människonära frågeställningar från över 50 verksamheter i olika branscher. Ritva är utbildad civilingenjör med kompletterande studier i psykologi, organisationsutveckling och beteende.

UPPLÄGGET:
Kortare föredrag - Ett föredrag pågår i ca 1-2 timmar och anpassas efter gruppen. Vanligtvis varvas genomgångar med diskussioner, exempel och tillämpning på den egna verksamheten. Längden på föreläsningen påverkar graden av interaktion. Det finns flera teman att välja mellan.

Workshops - För en mer djupgående förståelse av det mellanmänskliga samspelet och en vi-orienterad inställning anordnas även workshops i form av halvdagar som kan kombineras till heldagar. Här ligger fokus på interaktion i form av övningar både enskilt och i grupp som tillämpas på den egna arbetssituationen. Syftet är att ge redskap och metoder för att gå från en jag-orienterad inställning till en vi-orienterad inställning som leder till ökad effektivitet och bättre resultat.

Utbildningar

Föreläsning 1-2 timmar

Exempel på teman:

1. Inställningens betydelse för de resultat vi uppnår
2. Din medfödda förmåga att skapa förtroende och bygga relationer
3. Hur skapar vi förändring - och varför är det så svårt?
4. Vad kostar konflikterna i din verksamhet?
5. Hur kan en vi-orienterad inställning hjälpa oss att framtidssäkra organisationen?
6. Att skapa en kultur byggd på genuin inkludering och mångfald

Pris: 15 000 kr (upp till 20 personer)

Är ni fler än 20 personer, kontakta oss för offert.

Workshops (halv eller heldag)

Exempel på teman:

1. Mellanmänskligt samspel och utvecklat samarbete
2. Utvecklat ansvarstagande och ökad förståelse för konflikter och hur vi kan lösa dem
3. Förändring och inflytande
4. Mitt arbete och de som påverkas av det

Halvdag
Pris: 20 000 kr (upp till 20 personer)

Heldag
Pris: 35 000 kr (upp till 20 personer)

Är ni fler än 20 personer, kontakta oss för offert.

Tema & Innehåll

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - fredag

Januari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Januari

Yoga & Breathwork

Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

Lördag & Söndag

Januari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!