Kadi Upmark, VD på Vår Gård

SORG, BESVIKELSE OCH LÄTTNAD

LEDNINGEN TAR ETT SVÅRT BESLUT

Många känslor har snurrat i mitt huvud under flera veckors tid när jag sett hur personalen kroknat en efter en. Sjuktalen ökar med varje vecka som går och trots att vi varit ute på jakt efter välbehövlig förstärkning på flera avdelningar lyser jobbansökningarna med sin frånvaro då det saknas arbetskraft att hitta i vår bransch. Nyckelpersoner som har visat styrka och uthållighet under stora delar av pandemin lever med en konstant känsla av otillräcklighet. Uppgivenheten hänger i luften även om viljan och förmågan att se möjligheter är stor går det inte att ignorera situationens elände. Orken räcker bara inte till. Vi är bara människor vi med tänker jag.

Stoltheten och drivkraften som skapar engagemang långt bortom det krävda, och en välvilja att alltid-alltid leverera med högsta kvalitet och bästa serviceupplevelse, är något som kännetecknar vilka vi är. Dessa två sistnämnda är våra främsta affärsmål och vårt löfte till våra gäster, men även vikten av lyhördhet och ansvarstagande. Det är kärnan i våra värderingar och ett grundläggande utgångsläge i vår medarbetarstrategi.

 

Med det sagt var jag i tisdags, efter presskonferensen, tvungen att tillsammans med vår styrelse samt vår ledning besluta att stänga verksamheten mellan 23 december till 10 januari. Ett beslut vi tog med tungt hjärta men ett mycket välbehövligt sådant för att vi skall kunna leverera på de affärsmål och de visioner vi har satt för kommande år. Vi som kollektiv behöver den tiden för återhämtning för att kunna ta hand om både er, våra gäster, och våra medarbetare. Endast då kan vi leverera den högsta kvalitén och den bästa serviceupplevelsen som förväntas av oss.

Jag förstår och delar din sorg och din besvikelse. Du som har sett fram emot en härlig långpromenad och fika hos oss under mellandagarna, kanske ett glas bubbel på nyårsafton, eller bara en skön hotellnatt på hemmaplan. Jag är verkligen innerligt ledsen att behöva göra dig snopen eller missnöjd. Men jag var tvungen att göra ett val. Och jag valde mellan en bra och en dålig gästupplevelse. När vi öppnar upp igen den 10 januari så bemöts du igen av pigg och glad personal som är oerhört lättade och tacksamma för den vilan som nu snart väntar.

Till dess gör vi en stor gemensam kraftinsamling och tar hand om er alla fram till och med den 23 december. Vi gör det på bästa möjliga sätt med största möjliga avstånd så klart.
Kom förbi och fika, köp med pepparkaksdeg och vackra amaryllisar, ät vårt hållbara julbord i vackra Villa Skärtofta eller kom och ”hemmajobba” vi vårt Vincafé.

Tack för att ni har förståelse för våra utmaningar och tack för all pepp vi fått under dessa tuffa år – oerhört värdefullt för oss alla.

God Jul & Gott Nytt år
Kadi

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Påskbuffé i matsalen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer