Årets Nackaprofil 2021, Kadi Upmark, VD för Vår Gård.

ÅRETS NACKAPROFIL 2021

KADI UPMARK, VD FÅR UTMÄRKELSE

När det äntligen var dags för ett fysiskt event för Årets Nacka Företagarträff 2021 var salongen på Yasuragi fullsatt med representanter från olika företag och organisationer i Nacka Kommun. Temat under dagen var hållbarhet med koppling till företagande och klimatpåverkan som följdes upp med flera inspirerande föreläsningar och avslutades med den årliga prisceremonin. I år gick det prestigefyllda priset som Årets Nacka profil till Kadi Upmark, VD på Vår Gård.

Hotell och konferensanläggningen Vår Gård som är en del av den hårt drabbade besöksnäringen har fått genomgå flera utmaningar under pandemins framfart. Både mod och vilja har genomsyrat Kadi Upmarks ledarskap som ledde fram till följande motivering:

”I en tid när många febrilt vände sig utåt för att få hjälp kavlade hon upp ärmarna, krokade arm med personalen och vände skutan så Vår Gård blev en plats som var mer öppen, inspirerade och mer kreativ än någonsin.
Med idéer som aldrig sinar och mod som aldrig verkar ta slut har hon tagit Vår Gård in i en spännande förändringsresa – mot att bli en levande mötesplats för alla. Detta är en person som genom engagemang och drivkraft bidrar till en stark gemenskap lokalt i Saltsjöbaden, i hela Nacka och förbi.”

Det råder inget tvivel om att det är ett känsloladdat ögonblick när en mycket rörd och nybliven Nackaprofil intar scenen för att ta emot diplom och hyllningar:

– Jag känner mig omtumlad tacksam och stolt. Tack alla som trott på mig genom åren, som stått vid min sida och som gett mig utrymme att växa och leda på ett hållbart sätt. Och mitt hjärtligaste tack går till all fantastisk personal som stått ut med mig genom åren, säger Kadi med lätt darr på rösten och ett stort leende.

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Påskbuffé i matsalen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer