Känn friheten på havet

Hyra SUP-bräda i Saltsjöbaden

Hyr SUP-bräda på Vår Gård

Upplev Saltsjöbadens natur direkt från vattnet. Andas in den friska havsluften och njut av det fina sommarvädret. Här på Vår Gård kan du och dina vänner, familj eller en partner hyra SUP-brädor att paddla iväg på. Med vacker skärgård åt alla håll får ni tillsammans en fin upplevelse att minnas länge.

Hyr en SUP-bräda i Saltsjöbaden idag!

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Paddla tillsammans

Balansera på havsytan

Perfekt som en del av en dejt, en familjesemester, som lite vardagsavkoppling eller bara som en del av en mysig hotellvistelse hos oss. Kom ut i naturen, rör på kroppen och samla ny energi. Att paddla SUP-bräda är en rolig aktivitet, oavsett ålder.

SÄKERHET PÅ HAVET

Självklart ingår en paddel och flytväst när du hyr hos oss. Vi rekommenderar även att du paddlar tillsammans med någon annan om du inte är erfaren. Håll dig gärna relativt nära land, så det inte blir allt för långt att simma om du skulle trilla i. Var även noga med flytvästen. Det är viktigt att tänka till på säkerheten när ni är ute på vattnet.

Kom ihåg att det är högerregeln som gäller ute på vattnet och att du som paddlar har väjningsplikt mot allt som är motordrivet.

HOTELLDAGAR & SKÄRGÅRDSUTFLYKTER

Ta in på vårt hotell och kom nära naturen för några dagar. Sov i en skön säng och vakna upp i ett stilrent hotellrum. Här finns det flera olika typer av rum helt beroende på vad du önskar. Boka ett fint dubbelrum, ett praktiskt twinrum, ett fint enkelrum eller en stor och härlig svit med bred havsutsikt. Vår Gård passar för alla.

MATUPPLEVELSER I FIN NATUR

Njut av härliga smaker mitt i Saltsjöbaden. Ät en fräsch lunch, lite plock och gott vin, några frasiga godsaker från bageriet, eller en ordentlig trerättersmiddag.

Våra kockar, bagare och konditorer har en stark känsla för vällagad och smakrik mat, och gläds åt att skapa något oförglömligt. Med hållbarhet i fokus lagas mat på lokala råvaror i säsong. Allt lagas med passion, och det märks. Hos oss blir mat alltid en glad upplevelse.

EN HEL DEL AKTIVITETER I SALTSJÖBADEN

På Vår Gård finns det en hel del olika saker att hitta på. Förutom att hyra SUP-bräda kan du även ta en härlig cykeltur i området, paddla kajak eller bara hänga i vår bastu och ta friska dopp i havet. På Vår Gård finns det en hel del olika saker att hitta på.

HOS OSS KAN DU HYRA SUP-BRÄDAN

Paddla i Saltsjöbaden och känn naturens harmoni smitta av sig på dig. Att glida på ytan är en speciell frihetskänsla. Det går fint att besöka oss och hyra en SUP för några timmars paddling, men passa gärna på att boka in en natt eller två på vårt hotell. Njut av en helhetsupplevelse i vackra Saltsjöbaden.

Hyr en SUP-bräda under din vistelse hos oss på Vår Gård!

Information

Priser

ENMANSKAJAK:
2h - 250 kr
4h - 350 kr
Heldag: 450 kr

TVÅMANSKAJAK:
2h - 500 kr
4h - 700 kr
Heldag - 900 kr

SUP BRÄDA:
2h - 250 kr
4h - 350 kr
Heldag - 450 kr

Utrustning

Kajak:
Flytväst, paddel och kapell

SUP bräda:
Flytväst och paddel

Se till att klä dig bekvämt efter väder. Tag med vattenflaska, solkräm och vattentät väska för mobil och värdesaker.
Boka

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.