En Kärleksfull hotellupplevelse

Romantisk weekend

Tid för omtanke och kärlek

Bjud med någon du tycker om på en romantisk weekend i vacker skärgårdsmiljö. Här får ni tid för varandra och kan koppla av med god mat och romantisk stämning. Övernattning, frukost, trerättersmiddag och sovmorgon ingår. I priset ingår även champagne och praliner på rummet.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Romantisk weekend

Champagne, trerättersmiddag och romantiska ögonblick.

Passa på att njuta ordentligt när ni checkar in hos oss. När ni checkar in väntar en flaska champagne och bageriets handgjorda praliner på rummet. Här får ni en rogivande upplevelse med havet och vacker natur inpå knuten. Ta en trevlig promenad längs vattnet eller varför inte ett uppfriskande vinterbad. Nära bryggan ligger även vår bastu och relaxavdelning för skön avkoppling.

ROMANTISK MIDDAG
I restaurangen dukar vi upp en romantisk trerättersmiddag som avnjuts bäst i speciellt sällskap. Alltid tillagat med omsorg och kärlek på våra finaste råvaror. Förboka gärna plats i restaurangen i samband med bokningen för att få er önskade middagstid.

Boka en romantisk weekend på Vår Gård!

Information

Ingår i paketet

 • Övernattning med frukostbuffé
 • Trerättersmiddag
 • En flaska champagne och praliner
 • Sovmorgon med utcheckning kl. 13:00
 • Bastu & relax
 • Morgonrock och tofflor
 • Sovmorgon

  Ankomst:
  Fredag & Lördag

  Incheckning kl. 15:00
  Utcheckning kl. 13:00
 • BOKA

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fredag

  Februari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Februari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Lördag & Söndag

  Februari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!