Harmoniskt och mysigt

Romantisk weekend i Stockholms skärgård

Boka en romantisk weekend hos oss

Sov gott i sköna sängar och vakna upp till en bred havsutsikt. Upplev skärgården med härliga utflykter, bastuhäng, uppfriskande dopp från bryggan och god mat i vår hyllade restaurang. Några dagar borta är kanske precis vad ni behöver. Få en weekend att minnas tillsammans med den du älskar.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Glädjefyllda dagar

En helg i skärgården

Hos oss kan ni koppla av på riktigt. Njut av havets stillhet och den härliga atmosfären på Vår Gård. Andas in den friska havsluften och ha några helt kravlösa dagar på kusten. Lägg tiden på att njuta av gott sällskap och ha det riktigt trevligt, så tar vi hand om resten.

Boka en romantisk weekend i Stockholm idag!

GOD MAT OCH DRYCK

Vår hyllade restaurang skapar smakupplevelse på smakupplevelse. Våra passionerade kockar älskar att skapa häftiga smakkombinationer på säsongens råvaror. Ett hållbart mattänk och råvaror av kvalitet är viktigt för oss. Här lagas maten på närodlade grönsaker och kött från lokala gårdar, så att du kan äta god mat med gott samvete.

Måltider för alla tillfällen

Ät en fräsch lunch ute på den soliga terrassen eller beställ en smakrik trerätters i vår trevliga matsal. Oavsett årstid finns det alltid trivsamma utrymmen för mysiga dejter. Beställ lite småplock och goda viner i vårt Vincafé, ät en frasig våffla eller köp något nybakat i vårt bageri. Efter en god natts sömn får ni alltid njuta av vår generösa frukostbuffé. På Vår Gård blir mat alltid till en upplevelse.

TJUSIGA HOTELLRUM

Boka ett trevligt dubbelrum eller en stor och romantisk svit med panoramautsikt över skärgården. Alla rum är vackert inredda och har en trivsam känsla av harmoni. Vissa rum har även en egen ångbastu eller en egen terrass direkt mot havet.

KULTURHISTORISK BYGGNAD

Med inspiration från den Franska kusten skapades Vår Gård i Stockholm. En elegant badort med många soltimmar var planen, och just så blev det. Perfekt för en weekend fylld av kärlek.

Med några få minuters gångväg tar du dig dessutom till tåget som på 30 minuter tar dig in till Stockholm City. Idealiskt för att enkelt komma iväg en helg.

AKTIVITETER FÖR KVALITETSTID

Basta, ta svalkande dopp direkt i havet och häng i vår relaxavdelning tillsammans. Känner ni för lite mer aktiva aktiviteter kan ni exempelvis paddla kajak i havet eller låna en elcykel och uppleva Saltsjöbadens natursköna område. Eller så kan ni låna några spel till hotellrummet och få lite härliga skratt tillsammans. På Vår Gård finns mycket att göra, oavsett årstid.

BOKA EN ROFYLLD WEEKEND I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Få lite egentid med någon du älskar. Några stressfria dagar i Saltsjöbaden kan ge er ett efterlängtat lugn. Ladda batterierna tillsammans och skapa gemensamma minnen i skärgården. Lite extra tid tillsammans kan betyda allt.

Boka några nätter på Vår Gård i Stockholms skärgård!

Information

Frukostbuffé

Frukostbuffé ingår i alla bokningar.

Hotellfrukost serveras:

Måndag - fredag 07:00 - 09:00
Lördag & Söndag 08:00 - 10:00

In & utcheckning

Incheckning kl. 15:00

Utcheckning kl. 11:00
Boka rum

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!