Mys & kärlek i vacker miljö

Romantisk weekend i Saltsjöbaden

Boka några fina dagar på hotell

Sov gott i en skön säng, vakna upp till havsutsikt och ät god mat tillsammans med den du älskar mest. Upplev skärgården med kajak paddling, bastuhäng och hopp från bryggan. Hos oss på Vår Gård får du hela upplevelsen av Saltsjöbaden. Andas ut och samla ny energi i den friska havsluften.

Boka en weekend på vårt hotell och koppla av!

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Sköna sängar & läckra rum

Romantiskt hotell i Saltsjöbaden

Hos oss finns något för alla, oavsett vilken typ av romantisk weekend som planeras. Vår största svit Love med bred utsikt över havet och egen terrass passar perfekt för en bröllopsnatt eller lite spontant vardagsmys. Här finns ett stort badrum med badkar och egen terrass med utsikt över havet. Våra andra sviter Lucky och Happy ligger i samma hus och har varsin ångbastu för extra avkopplande stunder. Vi har även trevliga dubbelrum i olika storlekar och rymliga nya juniorsviter.

Med kulturhistoriska byggnader och stilfull inredning skapas en inbjudande atmosfär, passande för mysiga dejter. Med bara några minuters gångväg tar ni er även enkelt till tåget som tar er in till Stockholm City på bara 30 minuter.

NJUT AV VÅR HYLLADE RESTAURANG

Riktigt god mat och spännande smaker är en stor del av din vistelse på Vår Gård. Våra kockar, bagare och konditorer är passionerade inom att skapa unika matupplevelser. Med hållbarhet och ett medvetet tänk i fokus lagar vi mat från grunden och väljer i första hand närproducerade råvaror i säsong från lokala gårdar. Vår Gård är perfekt för den som vill äta och njuta med gott samvete.

Smakfullt & smakrikt

Här finns en mängd olika matupplevelser, redo att testas. Boka bord för en middag full av smaker, med havet som utsikt. Ät en god lunch eller beställ lite småplock med ett gott vin i vårt Vincafé, perfekt för långa mysiga samtal och härliga dejter. Från bageriet finns alltid något nybakat gott att fika på och se till att vakna i tid så du inte missar vår generösa frukostbuffé. På Vår Gård kan du och din partner bara fokusera på att spendera tid med varandra, så tar vi hand om resten.

MYSIGA AKTIVITETER

Använd dagarna hos oss till att bara hänga på hotellet, ta det lugnt och njuta av naturen, eller gå på roliga utflykter och upplev Saltsjöbaden genom olika aktiviteter. Här finns det något för alla. Ta en cykeltur, promenera runt i den vackra omgivningen, gå på konstvisning, paddla SUP och kajak, eller häng i bastun och bada i havet. Hos oss finns det alltid saker att göra, oavsett årstid.

Boka några nätter på vårt hotell i Saltsjöbaden

Spendera några fridfulla dagar på vårt hotell och få kvalitetstid tillsammans. Ta dagarna som de kommer, ät gott och upplev Stockholms skärgård. Här kan ni njuta av stunden.

Boka ett hotellrum på Vår Gård för några riktigt romantiska dagar!

Information

Incheckning

Incheckning kl. 15:00 - alla dagar

Utcheckning

Utcheck kl. 09:00 - måndag till fredag
Utcheck kl. 11:00 - helger

Obs: under sommarsäsongen 24/6 - 14/8 är det utcheckning alla dagar kl. 11:00

Frukost

Frukostbuffé ingår i alla bokningar.

Hotellfrukost serveras:

Måndag - fredag 07:00 - 09:00
Lördag & Söndag 08:00 - 10:00

Obs: under sommarsäsongen 24/6 - 14/8 serveras frukost alla dagar kl. 07:00 - 10:00
Boka rum

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.