Upplev skärgården tillsammans

Mysig weekend i Stockholm

BOKA NÅGRA HOTELLNÄTTER

Sov ut ordentligt och vakna upp till en storslagen skärgårdsutsikt. Med en weekend här på Vår Gård kan du få lite kvalitetstid med den du älskar. Basta och ta uppfriskande dopp från bryggan, ät riktigt god mat och koppla av i fina miljöer. Några hotellnätter borta är ibland allt som behövs.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

INGA MÅSTEN, BARA RO

Njut av en weekend borta

Umgås i inbjudande miljöer och låt helgen flyta på helt kravlöst. Ha en härlig hotellvistelse med vänner, familj eller med den du älskar lite extra. Hos oss kan ni uppleva Stockholms skärgård, njuta av lugnet i naturen och ha en minnesvärd stund tillsammans. På Vår Gård hittar du alltid avkoppling och skön atmosfär.

Boka en weekend i Stockholm idag!

SMAKRIKA RÄTTER & GODA DRINKAR

Hos oss är matglädje viktigt. Här är matpassionen hög och smakerna spännande. Vi tror på att glada kockar skapar glada gäster. Njut av en god middag eller lunch i vacker miljö och vakna upp till en god frukostbuffé med nybakt från vårt eget bageri. Missa inte att göra ett kvällsbesök hos Tant Grön för en unik cocktail i sekelskiftesvillan. Vi har matupplevelser för alla tider på dygnet.

Maten du äter hos oss är lagad på råvaror i säsong, kött från lokala gårdar och lokalproducerade grönsaker. Hos oss äter du både hållbart och gott.

HOTELL MED DET LILLA EXTRA

En romantisk svit med havsutsikt och ångbastu, ett mysigt dubbelrum högt över vattnet eller en flexibel och rymlig juniorsvit för kompisar. Hos oss finns det flera olika stilfulla rum att välja mellan. Alla är designade för att ge vila och lugn, på vår Gård får du en harmonisk hotellvistelse.

Med en kort promenad till Saltsjöbanan tar ni er in till Stockholm City på 30 minuter. Ett smidigt och trevligt sätt att ta sig till och från hotellet.

AKTIVITETER SOM SKAPAR LEENDEN

Oavsett tid på året finns det alltid saker att hitta på här. Det finns saker att göra både för den som vill vara aktiv och känna sig uppiggad, och den som behöver en stund av ro för att varva ner. Gå långa promenader i skogen, paddla kajak genom skärgården, testa vårt moderna utegym eller låna cyklar och stick iväg på ett litet äventyr i det trevliga samhället. Ni kan också låna sällskapspel från receptionen för lite trevligt umgänge offline.

Mysig avkoppling

För lite extra mysiga upplevelser kan ni basta med gott tilltugg, ta härliga dopp i havet och koppla av i vår relaxavdelning. Perfekt för att slappna av ordentligt efter en lång jobbvecka. Hos oss kan ni uppleva Stockholms skärgård på bästa sätt.

BOKA EN WEEKEND I STOCKHOLM IDAG

Spendera helgen i skärgården och varva ner en stund. Koppla av, ladda energi och inspireras av den natursköna och historiska platsen Vår Gård. Här kan ni komma till ro och få tid att dela en fin upplevelse tillsammans.

Boka en avkopplande weekend i Stockholm idag!

Information

Frukostbuffé

Frukostbuffé ingår i alla bokningar.

Hotellfrukost serveras:

Måndag - fredag 07:00 - 09:00
Lördag & Söndag 08:00 - 10:00

In & utcheckning

Incheckning kl. 15:00

Utcheckning kl. 11:00
Boka rum

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.