Konferens och Hotell i ett

Konferenshotell i Skärgården

Boka Konferens och Hotell

Övernatta i samband med konferensen på vårt konferenshotell och bli utvilade inför dagens arbetsuppgifter. Vi hjälper er med planering och genomförande.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Konferenshotellet med Historia

Vi hjälper er med planering och genomförande

En god sömn är mycket värdefullt, speciellt vid viktiga tillfällen. Övernatta i samband med konferensen på vårt konferenshotell och bli utvilade inför dagens arbetsuppgifter. Ett rofyllt sinne skapar en idealisk utgångspunkt. Med en bra start på dagen i vacker skärgårdsmiljö får konferensen bästa möjliga förutsättningar för ett gott resultat. Ett konferenshotell är så mycket mer än bara en byggnad med logi, det är en levande destination där människor möts och skapar nya bekantskaper. Hotellets inbjudande miljöer motiverar till inspirerande samtal mellan människor och gör socialiseringen naturlig. Hos oss på Vår Gård möts ni av serviceinriktad personal, välkomnande miljöer och inte minst, en strålande utsikt över skärgården. Vårt konferenshotell i skärgården välkomnar både stora och små grupper att under några dagar hitta kreativitet och teamkänsla. Oavsett vilken typ av konferens ni söker, så har vi flera olika stilfulla utrymmen och lokaler för att möta era behov. Allt för att er konferens ska bli lyckad. Kontakta oss idag och boka några dagar på vårt konferenshotell!

Information

Helpension

 • Förmiddagsfika med kaffe och nybakat från bageriet
 • Lunch med bröd, mineralvatten och kaffe
 • Eftermiddagsfika med kaffe och godsaker från bageriet
 • Trerättersmiddag lagad med omsorg på säsongens råvaror
 • Övernattning i enkelrum med generös frukost
 • Vad innebär ett möte hos oss?

  Många flexibla och kreativa miljöer för alla typer av möten.
  Ett rofyllt boende med flera rumskategorier.
  Unika smakupplevelser från kök och eget bageri.
  Hållbar vistelse för dig och miljön. (svanenmärkt hotell)
  Natursköna omgivningar med skog och hav.
  Spännande konst och historia.
  Plats för kreativa gruppaktiviteter.
  Faciliteter som bastu, relaxavdelning och brygga för avkopplande egentid. Träningsmöjligheter både ute och inne.
  Omhändertagande service genom hela resan.
  Bokningsförfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.