Konferens med Utsikt

Konferens i Stockholms Skärgård

Arbetsro i Skärgården

Vår Gård ligger vackert belägen i Stockholms skärgård, nära till naturen, havet och allt som får oss människor att känna oss riktigt levande. Här finns möjligheten att få till en idealisk konferens omgiven av imponerande arkitektur och förträfflig utsikt. Boka en konferens i Stockholms skärgård hos oss på Vår Gård och hämta kraft inför kommande utmaningar.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Historia och erfarenhet

Vi hjälper er med planering och genomförande

Konferenser på Vår Gård passar alla som uppskattar arbetsro, inspirerande design, och ett varmt bemötande. Genom vår 100 år långa historia som mötesplats har vi stor erfarenhet av konferenser, mässor och event. Vi på Vår Gård är vana vid både stora och små grupper och vi hjälper er gärna att lägga ihop alla bitarna till en perfekt konferens. Vår Gård erbjuder flera olika alternativ för att möta de behov ni har inför just eran konferens. Ni kanske behöver en ostörd och stilfull plats för att tillsammans kunna fatta viktiga beslut eller en smidig dagkonferens för kreativa samtal. Oavsett syfte och mål med ert möte eller event hjälper vi er med allt från planering till genomförande. Kombinationen av konferens, härliga människor och Stockholms skärgård kan bara bli riktigt bra.
Hör av er till oss för att boka en konferens i Stockholms skärgård!

Information

Vi erbjuder

MAT & DRYCK

Frukost - en doft av nybakat från bageriet
Lunch - för hållbar energi under dagen
Fika - goda och nyttiga pauser från bageriet
Middag- säsongens bästa råvaror lagat med omsorg
Take away - ett svinnsmart val för tidsoptimisten
Skafferi med delikatesser - köp med en smak av Vår Gård

* Vi ordnar med sittande, stående eller minglande måltider. Ute eller inne, i restaurang eller i lokal. Valmöjligheterna är många och vi anpassar efter önskemål i mån av plats.

LOGI

Enkelrum
Twinrum
Minidubbelrum med havsutsikt
Dubbelrum
Sviter med havsutsikt
Familjerum (kommer i sommar)

FACILITETER & AKTIVTETER

Bastu & Havsbad
Rekreationsdel (öppnar till sommaren)
Grillplats vid bryggan
Stor konstsamling
Utegym
Träningsstudio (öppnar till sommaren)
Spel och sällskapsspel (både ute och inne)
Yoga (online i lokal)
Cyklar & Elcyklar att hyra
Kajak & SUP att hyra
Presentshop
Fri parkering
Wifi

Vad innebär ett möte hos oss?

Att besöka oss är inspirerande på många sätt och ger hela teamet en minnesvärd upplevelse. Här befinner ni er på en historisk mötesplats där konst, kultur och gastronomi går hand i hand. Vi erbjuder många flexibla och kreativa miljöer, både ute och inne för alla typer av möten och ett rofyllt boende med flera rumskategorier. Våra natursköna omgivningar med skog och hav bjuder in till kreativa gruppaktiviteter och skön avkoppling på egen hand. Ta del av faciliteter som bastu, relaxavdelning, utomhusgrill och träningsmöjligheter. Allt är möjligt och vi är med er hela vägen från planerande till genomförande. Varmt välkomna till Vår Gård.
Bokningsförfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender