Boka mötet på Vår Gård

Konferens i Skärgården

Med skärgården som utsikt

Vår Gård ligger vackert belägen i Stockholms skärgård, nära till naturen, havet och allt som får oss människor att känna oss riktigt levande. Här finns möjligheten att få till en idealisk konferens omgiven av imponerande arkitektur och förträfflig utsikt. Boka en konferens i Stockholms skärgård hos oss på Vår Gård och hämta kraft inför kommande utmaningar.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Konferens mellan hav och land

Hitta fokus i inspirerande miljö

Skärgårdsvy, attraktiva byggnader, stilla hav och inspirerande inredning är en del av upplevelsen vid en konferens hos oss på Vår Gård. Här väntar en inspirerande mötesplats i naturskön skärgård med närhet till Stockholms innerstad. En konferens hos oss skapar lugn och kreativitet inför nya utmaningar.

På Vår Gård finns alla förutsättningar för att fatta genomtänkta beslut, hitta fokus inför viktiga samtal och få en ökad vi-känsla. Vi ser till att detaljerna är precis rätt inför er konferens och ser till att ni får en trevlig konferenslokal som passar för just ert syfte. Att besöka oss i skärgården passar lika bra för mindre privata möten som för större event och utbildningar. Här kan deltagarna samla ny energi för att ta itu med dagens ärenden. Låt oss hjälpa till med planeringen så att ni kan nå era mål och avsluta dagen med en känsla av succé. Inget är omöjligt när förutsättningarna är precis rätt.

Kontakta oss på Vår Gård idag för att boka en konferens i skärgården!

Information

Vi erbjuder

MAT & DRYCK

Frukost - en doft av nybakat från bageriet
Lunch - för hållbar energi under dagen
Fika - goda och nyttiga pauser från bageriet
Middag- säsongens bästa råvaror lagat med omsorg
Take away - ett svinnsmart val för tidsoptimisten
Skafferi med delikatesser - köp med en smak av Vår Gård

* Vi ordnar med sittande, stående eller minglande måltider. Ute eller inne, i restaurang eller i lokal. Valmöjligheterna är många och vi anpassar efter önskemål i mån av plats.

HOTELLRUM

Enkelrum
Twinrum
Minidubbelrum med havsutsikt
Dubbelrum
Sviter med havsutsikt
Juniorsvit (kommer i sommar)

FACILITETER & AKTIVTETER

Bastu & Relax
Grillplats vid bryggan
Stor konstsamling
Utegym
Träningsstudio (öppnar till sommaren)
Spel och sällskapsspel (både ute och inne)
Yoga (online i lokal)
Cyklar & Elcyklar att hyra
Kajak & SUP att hyra
Presentshop
Fri parkering
Wifi

Vad innebär ett möte hos oss?

Vi erbjuder många flexibla och kreativa miljöer, både ute och inne för alla typer av möten och ett rofyllt boende med flera rumskategorier. Våra natursköna omgivningar med skog och hav bjuder in till kreativa gruppaktiviteter och skön avkoppling på egen hand. Ta del av faciliteter som bastu, relaxavdelning, utomhusgrill och träningsmöjligheter. Allt är möjligt och vi är med er hela vägen från planerande till genomförande. Varmt välkomna till Vår Gård.
Bokningsförfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!