Samlas och njut i Skärgården

Konferens i Saltsjöbaden

Boka konferens på Vår Gård

Öka produktiviteten med rätt förutsättningar. Välj mellan flera olika stilrena konferenslokaler och njut av härliga smakupplevelser från köket. Här har vi vacker utsikt och inbjudande miljöer som förhöjer humöret. Hos oss i Saltsjöbaden kan kreativiteten flöda.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

En konferens mitt i det vackra

Trevliga möten med utsikt mot havet

Inspireras till nya idéer i våra kulturhistoriska byggnader. Här kan alla komma till ro och känna sig på topp. På Vår Gård kan långväga gäster sova i stilfulla hotellrum och njuta av sköna sängar och en generös frukostbuffé. Hos oss byggs en fin grund för trevliga och sociala möten.

Vill du boka en konferens i Saltsjöbaden? Kontakta oss för offert.

FYLL PÅ MED ENERGI FRÅN DET HYLLADE KÖKET

Ät gott och bli på bra humör. Här på Vår Gård skapar vi unika smakkombinationer på säsongens råvaror. Våra kockar är extremt skickliga och har en stor kärlek för mat med hållbart tänk. Hos oss blir mat alltid en upplevelse.

Under pauserna bjuder vi på frasiga godsaker från vårt eget bageri. Ni kan även få annat gott småplock för att hålla uppe den trevliga stämningen hela mötet ut. Ät en fräsch lunch eller en utsökt middag med Saltsjöbaden som utsikt. Behöver ni olika typer av alternativa koster eller har allergier gör vi vårt bästa för att tillgodose era önskemål.

SMARTA KONFERENSLOKALER

Kom in i rätt sinnesstämning i våra fina och välanpassade konferenslokaler. Här finns allt från det lilla till det riktigt stora. Välj mellan över 20 stycken olika lokaler, där den minsta har plats för 6 personer och den största rymmer 290 sittplatser. Vår Gård passar för stora som små konferenser.

Något för alla

Våra lokaler har varierande stilar och olika inredning, med allt från det lite mer moderna och stilrena till det lite mer historiskt klassiska. Varje lokal är genomtänkt och har smarta lösningar för att underlätta olika typer av möten och konferenser. Alla lokaler är utrustade med whiteboards och flera rum har flexibla möbleringar som passar perfekt för brainstorming och gruppdiskussioner. Det finns även stora pampiga lokaler som är perfekta för större events.

GÖR NÅGOT KUL IHOP

Efter en lång dag med möten och mycket sittande kan det vara en toppenidé att göra något aktivt och roligt tillsammans. Hyr SUP-brädor eller kajaker och utforska skärgården, ha ett Garden Party med flerkamp eller ta en guidad tur på mountainbikes. Ni kan också göra andra lite lugnare gruppaktiviteter såsom att testa på isskulptering, gå på konstvisning, måla tavlor och mycket mer.

Bygg relation & skapa positiva minnen

Passa på att umgås efter en lång dag med möten och aktiviteter. Mingla i vårt härliga Vincafé eller koppla av i våra bastu och relaxavdelning. Det är viktigt att skapa tid för återhämtning och gemenskap för att öka glädjen och stärka relationer i teamet.

BOKA EN KONFERENS VID SALTSJÖBADEN

På Vår Gård har vi lång erfarenhet av konferenser. Vi skapar ultimata möten mellan människor och hjälper dig att få till en lyckad konferens som ger alla en minnesvärd upplevelse. God service är för oss en självklarhet och vi finns alltid nära för frågor eller önskemål under konferensen. Hos oss skapas en konferens med positiv atmosfär hela vägen igenom.

Boka en konferens vid Saltsjöbaden idag!

Information

Helpension

 • Förmiddagsfika med kaffe och nybakat från bageriet
 • Lunch med bröd, mineralvatten och kaffe
 • Eftermiddagsfika med kaffe och godsaker från bageriet
 • Trerättersmiddag lagad med omsorg på säsongens råvaror
 • Övernattning i enkelrum med generös frukost
 • Vad innebär ett möte hos oss?

  Många flexibla och kreativa miljöer för alla typer av möten.
  Ett rofyllt boende med flera rumskategorier.
  Unika smakupplevelser från kök och eget bageri.
  Hållbar vistelse för dig och miljön. (svanenmärkt hotell)
  Natursköna omgivningar med skog och hav.
  Spännande konst och historia.
  Plats för kreativa gruppaktiviteter.
  Faciliteter som bastu, relaxavdelning och brygga för avkopplande egentid. Träningsmöjligheter både ute och inne.
  Omhändertagande service genom hela resan.

  Lokaler

  Kika in och läs om våra olika : konferenslokaler
  Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.