Festligt vid havet

Festlokal i Saltsjöbaden

Boka din Festlokal

Hos oss på Vår Gård finns festlokaler för allt vad du vill fira. Tillsammans så skapar vi en minnesvärd fest för alla gäster!

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Fira i vacker miljö

Saltsjöbaden skapar en unik känsla

Livligt dansande eller fridfullt minglande? Fira allt mellan himmel och jord i en vacker festlokal i Saltsjöbaden. Nära till havet, naturen och allt som får oss människor att känna oss lite extra levande. Med inbjudande miljöer, stilfull inredning och leende personal skapar vi på Vår Gård en välkomnande atmosfär för alla gäster.

Här hjälper vi dig att skapa den perfekta festen, oavsett om det är för privatgäster eller företag. En projektledare hjälper dig att planera och vi tar hand om middag och servering. Vi kan även hjälpa dig att fixa i ordning festen med dekorationer, tårtor, dryckespaket, musikunderhållning och mycket mer. Här på Vår Gård skapar vi möjligheter till något av det finaste vi har i livet, nämligen möten människor emellan. Genom gemensamma matupplevelser, inspirerande design och trevlig stämning så för vi samman människor. Ha festen hos oss och låt våra trevliga utrymmen fyllas av skratt, musik och glädje. Det är alltid en bra idé att festa till det lite.

Boka vår festlokal i Saltsjöbaden idag, så hjälper vi dig att få till en riktigt lyckad fest!

Information

Ingår vid bokning av festlokal

Visning och möte med projektledare
Festlokal
Middag ( här kan ni välja mellan att äta i lokalen eller restaurangen)
Serveringspersonal
Minst antal: 40 pers
Max antal: 240 pers

Tips på tillval

Dryckespaket
Tårta från bageriet
Underhållning med band eller DJ
Dekorationer
Fotografering
Transport
Logi med frukost
Bokningsförfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.