Sov gott nära naturen

Dubbelrum

MODERNT OCH BEKVÄMT

Vi har 15 stycken vackra dubbelrum med separata sängar. De ligger högt belägna i huset Ektofta med en strålande utsikt mot hav eller skog. Det finns även 2 st rum med dubbelsäng som är handikappanpassade och ligger nära receptionen. Alla rum är modernt inredda med sköna sängar, gratis wifi och TV.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mysiga Dubbelrum

Avkopplande weekend eller konferensgäst, du är välkommen att koppla av hos oss.

I våra renoverade dubbelrum erbjuder vi enkelsängar eller en dubbelsäng, en generös frukostbuffé och härliga toalettartiklar. På hotellet kan du som gäst låna cyklar och utforska de vackra omgivningarna eller boka vår bastu, om vattnet har frusit så sågar vi upp en isvak för badsugna gäster. Delta gärna på vår kostnadsfria gruppträning som anordnas varje fredag för våra gäster. Du kan läsa mer om alla aktiviteter vi erbjuder här.

Modernt och bekvämt

Rummet

2 st enkelsängar/ 1 st dubbelrum
Badrum
TV
Toalettartiklar
Wifi
Badrock och badtofflor
Strykbräda och strykjärn finns i korridoren
Parkering i direkt anslutning till hotellet

Måltider

Generös frukostbuffé 07.00-09.00 på vardagar och 08-00-11.00 på helger

Boka Online

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Premiär

24

januari

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredagar

Varje vecka

Gruppträning
på fredagar

07:00-07:45

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Helt kostnadsfritt för våra gäster och hålls av duktiga instruktörer från SALT Studio.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Fredag

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredag

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.