Sov gott nära naturen

Dubbelrum

MODERNT OCH BEKVÄMT

Vi har 15 stycken vackra dubbelrum med separata sängar. De ligger högt belägna i huset Ektofta med en strålande utsikt mot hav eller skog. Det finns även 2 st rum med dubbelsäng som är handikappanpassade och ligger nära receptionen. Alla rum är modernt inredda med sköna sängar, gratis wifi och TV.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mysiga Dubbelrum

Avkopplande weekend eller konferensgäst, du är välkommen att koppla av hos oss.

I våra renoverade dubbelrum erbjuder vi enkelsängar eller en dubbelsäng, en generös frukostbuffé och härliga toalettartiklar. På hotellet kan du som gäst låna cyklar och utforska de vackra omgivningarna eller boka vår bastu, om vattnet har frusit så sågar vi upp en isvak för badsugna gäster. Delta gärna på vår kostnadsfria gruppträning som anordnas varje fredag för våra gäster. Du kan läsa mer om alla aktiviteter vi erbjuder här.

Modernt och bekvämt

Rummet

2 st enkelsängar/ 1 st dubbelsäng
Badrum
TV
Toalettartiklar
Wifi
Badrock och badtofflor
Strykbräda och strykjärn finns i korridoren
Parkering i direkt anslutning till hotellet

Måltider

Generös frukostbuffé 07.00-09.00 på vardagar och 08-00-11.00 på helger

Boka rum

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Onsdag

1

April

Kostnadsfritt webbinarium

10:00 - 10:30

I samarbete med Arbinger Institute bjuder vi in till deras kostnadsfria webbinarium - "Hur vi håller fokus på det mest kritiska utan att bli tunnelseende".
Anmäl dig här.

Lördag

4

April

Trädgårdstips
med Anders

14:00 - 16:00

Träffa vår trädgårdsmästare Anders för tips och råd inför vårens odlingar och bestyr. En härlig dag för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter jord under naglarna.

Mån, ons & tors

Varje vecka

Lunchträning

11:15-12:15

Nu startar vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

mån - lör

Varje vecka

Baren

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar kl. 16:00.

Lördag & Söndag

Helger

Helglunch med våffla

11:00-17:00

Nu öppnar vi upp för härliga luncher på helgen! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Inställt

Tillsvidare

48h
skrivarhelg

Nya datum inom kort

Vi återkommer med nya datum. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, Just taste är slutsålt den 3 april. Håll utkik efter nästa middag. Vi återkommer med nytt datum.

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!