Motivering från juryn – Med ”Skrumpen svamp med rostat skinn”, ”Kantstött morot på tre vis”, ”På sista versen”, ”Ratade skatten” och ”Bedagad broccoli” på menyn, serveras fantastiska middagar lagade av räddade råvaror från den lokala butiken, som egentligen skulle hamnat i soporna.

ÅRETS NYTÄNKARE 2020

VINNARE AV SVENSKA MÖTESPRISET

Efter en spännande prisutdelning av det Svenska Mötespriset den 23 november stod det klart att vi vunnit i kategorin – Årets Nytänkare, för vårt middagskoncept No Waste, Just Taste. En mycket rolig nyhet som lyser upp i en tuff tid. Vi är otroligt stolta och glada över äran att ta emot detta pris som lyfter en av våra hjärtefrågor – hållbarhet, och vikten av att minska matsvinnet.

 

Våra fantastiskt innovativa och passionerade kockar Karin Sundgren och Karin Lindberg står bakom vårt hållbara middagskoncept No Waste, Just Taste som bygger på en flerrättersmiddag lagad på enbart överblivna råvaror. Här bjuds gästerna på en spännande och annorlunda middag där det kan dyka upp skrumpen svamp och bedagad broccoli på menyn. Tanken är att lyfta vikten av att minska matsvinnet och ta vara på de råvaror vi har i kylen. Under middagen finns kockarna på plats för att ge fyndiga tips i vardagen på hur vi kan laga soppa på en spik och skapa de mest smakfulla rätterna på ett kul och enkelt sätt.

Karin Sundgren har även gett ut boken No Waste, Just Taste där hon samlat sina mest klimatsmarta recept och uppmuntrar till att ta vara på alla delar av råvaran. Karin blev nyligen svensk vinnare av Gourmand Awards i kategorin Food Waste och har nu möjlighet att vinna internationellt när hon tävlar för Sverige.

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Delikatesser i Skafferiet

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer