Harald är döpt efter Kooperativa Förbundets förste studieledare Harald Elldin som var rektor på Vår Gård 1924-59. Han lät människor ta del av estetik, konst och kultur jämsides med effektivitet och försäljning och menade att vi skulle göra ett bättre jobb om vi kände en mening, ett sammanhang och en koppling till historien.

11 dec 2018 - Konferensrum Harald

Ett mötesrum med eldsjäl

För ett möte med lyxig studiokänsla finns vår nya lokal Harald. Ett unikt litet mötesrum för inkluderande samtal och mingel. Här har vi skapat en hemtrevlig miljö med fokus på harmoni genom avskalad modern design. Med naturliga material som läder, valnöt och textil i jordnära toner blir atmosfären varm och inbjudande.

Rummet är byggt som en studio i öppen planlösning med ett stort bord för 8 personer och en platsbyggd bokhylla längs bakre väggen. Hylla och bord är lokalt tillverkade av K.F.K snickeri som skapar unika möbler av hög kvalité. Den vackra skänken kommer från Zanat, ett designföretag från den lilla byn Konjic i Bosnien-Hercegovina som med lång hantverksmässig tradition fokuserar på universell hållbarhet. Zanat syns även på Nationalmuseet i Stockholmför sitt genuina hantverk. Äkta träslag blir bara vackrare med åren och ger en lång hållbarhet.

Harald passar den mindre gruppen som vill ha en exklusiv upplevelse i privat och avskild miljö. I rummet ingår alltid frukt och fika, men det går även bra att få både lunch och middag serverad här som en extra guldkant. Loungen erbjuder en skön soffhörna med tv och ljudsystem. Här finns både sällskapsspel, vinkyl och espressomaskin att tillgå. Perfekt för mingel och avkoppling. Varför inte ha en dryckesprovning som aktivitet eller beställ er egen bar med valfri dryck? Ett flexibelt rum med många möjligheter som passar lika bra för en daglig konferens som för ett kvällsevent.

Besök Harald för mer info och bokning

Kalender

Fre & lör

Maj

Familjemiddag

16:00

Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

Lör & sön

Maj

Online yoga

8:15

Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

Lör & sön

Maj

Korvgrillning

14-16

Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

Tis & lör

Maj

Lunchyoga
med Sabina

Från kl. 11:00

Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

Fre - sön

Maj

Pingsthelgen

21-23 maj

Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
Boka bord här.

Lördag

22

Maj

Drop in Vigsel

FULLBOKAT

På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

Söndag

30

Maj

Mors dag

11:30

Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.

Nyheter

Svinnsmarta helgkassen

Läs mer

Personal sökes - jobba med oss

Läs mer

Hotellpaket för senioren

Läs mer

Hotellpaket för golfaren

Läs mer