Boka Nyhetsbrev

Bokning

, :-

Vad vill du boka?

Konferens

För dig som enkelt och smidigt vill boka ditt möte direkt online och få bästa möjliga pris (Upp till 50 personer).

Boka Online

Vill du ha personlig hjälp så fyll i dina önskemål så återkommer vi med ett passande förslag.

Be om offert
Övriga event

Harald är döpt efter Kooperativa Förbundets förste studieledare Harald Elldin som var rektor på Vår Gård 1924-59. Han lät människor ta del av estetik, konst och kultur jämsides med effektivitet och försäljning och menade att vi skulle göra ett bättre jobb om vi kände en mening, ett sammanhang och en koppling till historien. Han införde nya pedagogiska metoder "Den Elldinska pedagogiken" som t.e.x. grupparbetet som vi idag är så välbekanta med. Det är i mötet som idéer och kreativitet uppstår. Hans värderingar lever kvar än idag och Harald Elldin är en viktig del av vårt kulturella arv. En eldsjäl.

Konferensrum Harald

Ett mötesrum med eldsjäl

För ett möte med lyxig studiokänsla finns vår nya lokal Harald. Ett unikt litet mötesrum för inkluderande samtal och mingel. Här har vi skapat en hemtrevlig miljö med fokus på harmoni genom avskalad modern design. Med naturliga material som läder, valnöt och textil i jordnära toner blir atmosfären varm och inbjudande.

Rummet är byggt som en studio i öppen planlösning med ett stort bord för 8 personer och en platsbyggd bokhylla längs bakre väggen. Hylla och bord är lokalt tillverkade av K.F.K snickeri som skapar unika möbler av hög kvalité. Den vackra skänken kommer från Zanat, ett designföretag från den lilla byn Konjic i Bosnien-Hercegovina som med lång hantverksmässig tradition fokuserar på universell hållbarhet. Zanat syns även på Nationalmuseet i Stockholmför sitt genuina hantverk. Äkta träslag blir bara vackrare med åren och ger en lång hållbarhet.

Harald passar den mindre gruppen som vill ha en exklusiv upplevelse i privat och avskild miljö. I rummet ingår alltid frukt och fika, men det går även bra att få både lunch och middag serverad här som en extra guldkant. Loungen erbjuder en skön soffhörna med tv och ljudsystem. Här finns både sällskapsspel, vinkyl och espressomaskin att tillgå. Perfekt för mingel och avkoppling. Varför inte ha en dryckesprovning som aktivitet eller beställ er egen bar med valfri dryck? Ett flexibelt rum med många möjligheter som passar lika bra för en daglig konferens som för ett kvällsevent.

Besök Harald för mer info och bokning

Nyheter

Hållbara helger

Läs mer

Nyfiken kock sökes

Läs mer

Eko i duschen

Läs mer

No waste,
just taste

Läs mer

Hållbara helger

Läs mer

Nyfiken kock sökes

Läs mer

Eko i duschen

Läs mer

No waste,
just taste

Läs mer