Harald är döpt efter Kooperativa Förbundets förste studieledare Harald Elldin som var rektor på Vår Gård 1924-59. Han lät människor ta del av estetik, konst och kultur jämsides med effektivitet och försäljning och menade att vi skulle göra ett bättre jobb om vi kände en mening, ett sammanhang och en koppling till historien.

11 dec 2018 - Konferensrum Harald

Ett mötesrum med eldsjäl

För ett möte med lyxig studiokänsla finns vår nya lokal Harald. Ett unikt litet mötesrum för inkluderande samtal och mingel. Här har vi skapat en hemtrevlig miljö med fokus på harmoni genom avskalad modern design. Med naturliga material som läder, valnöt och textil i jordnära toner blir atmosfären varm och inbjudande.

Rummet är byggt som en studio i öppen planlösning med ett stort bord för 8 personer och en platsbyggd bokhylla längs bakre väggen. Hylla och bord är lokalt tillverkade av K.F.K snickeri som skapar unika möbler av hög kvalité. Den vackra skänken kommer från Zanat, ett designföretag från den lilla byn Konjic i Bosnien-Hercegovina som med lång hantverksmässig tradition fokuserar på universell hållbarhet. Zanat syns även på Nationalmuseet i Stockholmför sitt genuina hantverk. Äkta träslag blir bara vackrare med åren och ger en lång hållbarhet.

Harald passar den mindre gruppen som vill ha en exklusiv upplevelse i privat och avskild miljö. I rummet ingår alltid frukt och fika, men det går även bra att få både lunch och middag serverad här som en extra guldkant. Loungen erbjuder en skön soffhörna med tv och ljudsystem. Här finns både sällskapsspel, vinkyl och espressomaskin att tillgå. Perfekt för mingel och avkoppling. Varför inte ha en dryckesprovning som aktivitet eller beställ er egen bar med valfri dryck? Ett flexibelt rum med många möjligheter som passar lika bra för en daglig konferens som för ett kvällsevent.

Besök Harald för mer info och bokning

Kalender

Lördag

18

januari

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med smarriga tillbehör.

Premiär

24

januari

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredagar

Varje vecka

Gruppträning
på fredagar

07:00-07:45

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Helt kostnadsfritt för våra gäster och hålls av duktiga instruktörer från SALT Studio.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Fredag

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredag

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Nyheter

Ansvarig till gästservice sökes

Läs mer

Vinterlunch på lördagar

Läs mer

24h-koncept på
Vår Gård

Läs mer

David Lundqvist gästspelar

Läs mer