Sväva på den glittrande ytan

Hos oss kan du hyra kajak i Saltsjöbaden

Hyr en kajak på Vår Gård

Glid iväg på äventyr över Stockholms vackra skärgård. Här på Vår Gård kan du hyra kajak och uppleva Saltsjöbadens natur på bästa sätt. Spendera några timmar eller en heldag ute på vattnet och andas in den friska luften. Ta med lite picknick, kortspel och badkläder och se vart dagen tar er.

Hyr kajak i Saltsjöbaden och bli ett med havet!

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Paddla kajak

Fyll skärgården med skratt och glada leenden

Njut av lugnet ute på havet och känn den frid som bara naturen kan ge. Paddling i Saltsjöbaden är perfekt som en aktivitet för hela familjen eller som en del av en romantisk hotellweekend. Skapa minnen tillsammans genom att göra något aktivt i naturen ihop.

Hyr en SUP bräda

En annan kul gruppaktivitet är att testa på SUP paddling med en erfaren instruktör. Balansera på havsytan tillsammans och ta in den vackra naturen runt omkring. Perfekt för en släktträff eller häng med lite vänner.

MER ÄN BARA PADDLING

Efter en dag ute på havet kan du komma in till vårt hotell och sova en god natts sömn. Vi har mer än 100 olika hotellrum med stilfull inredning och sköna sängar. Beroende på vad du behöver så kan du välja mellan ett fint dubbelrum, ett enkelrum, ett praktiskt twinrum med två enkelsängar eller en stor och mysig svit med bred havsutsikt. Här finns det något för alla.

Aktiviteter som passar alla

På Vår Gård kan du göra mycket mer än att bara hyra kajak eller paddla på en SUP bräda. Oavsett årstid finns det alltid olika typer av aktiviteter här hos oss, såväl inomhus som utomhus. Häng i vår bastu och bada i havet, gå konstvisning, ta en cykeltur eller spela massa olika sociala spel tillsammans. Vill ni göra något lite mer aktivt kan ni även testa på vårt utegym, eller hyra antingen en lådcykel eller en elcykel och upptäcka allt vad Saltsjöbadens natur har att erbjuda.

UPPLEV VÅR RESTAURANG

Ät gott till frukost, lunch, middag och allt där i mellan. Här på Vår Gård skapas det smakupplevelser i mängd. Vårt hyllade kök och bageri är fyllt av passionerade kockar och skickliga bagare och konditorer. Hållbarhet och ett medvetet tänkt är något som präglar allt vi gör på Vår Gård, därför lagas mat på råvaror i säsong och kött från lokala gårdar.

På morgonen serveras en generös frukostbuffé som du kan sitta och njuta av på terrassen med utsikt mot havet. Du och nära och kära kan ta er något gott i vårt Vincafé, med allt från småplock och goda viner till ordentliga luncher på fräscha råvaror. Till middag går det att boka bord i vår matsal för en utsökt matupplevelse från start till slut.

KOM TILL OSS I SALTSJÖBADEN

Vår Gård har mycket att erbjuda. Med allt från härliga utomhusaktiviteter till lugna stunder på hotellet, skapas en perfekt balans för en mysig weekend borta. Här kan ni återfå energin.

Hyr en kajak, ta in på vårt hotell och upplev Saltsjöbaden!

Information

Priser

ENMANSKAJAK:
2h - 250 kr
4h - 350 kr
Heldag: 450 kr

TVÅMANSKAJAK:
2h - 500 kr
4h - 700 kr
Heldag - 900 kr

SUP BRÄDA:
2h - 250 kr
4h - 350 kr
Heldag - 450 kr

Utrustning

Kajak:
Flytväst, paddel och kapell

SUP bräda:
Flytväst och paddel

Se till att klä dig bekvämt efter väder. Tag med vattenflaska, solkräm och vattentät väska för mobil och värdesaker.
Boka

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.