En plats för inspiration

Naturnära konferensanläggning i Stockholm

BOKA KONFERENS HÄR HOS OSS

Samla teamet, kollegorna eller ledningsgruppen för en trevlig konferens vid havet. Här kan ni ha fullt fokus och inspireras av de vackra omgivningarna. Konferera i stilfulla rum, ät riktigt god mat, få proffsig service hela vägen igenom och avsluta dagen med en skön stund i bastun. Hos oss får ni de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Konferensanläggning med havsutsikt

Härliga möten i Stockholm

Hos oss kan ni samla tankarna och låta kreativiteten ta plats. Med väldesignade utrymmen, trevliga sociala ytor och vacker natur kan hela ert team komma till ro. Här får ni rätt sinnesstämning för en kreativ konferens.

Dags att boka en konferens? Kontakta oss för offert.

Stort utbud av lokaler

På Vår Gård har vi flera olika typer av lokaler för såväl stora som små konferenser. Vi har både trevliga mötesrum för ledningsmöten, rymliga lokaler för stora grupper och event och flexibla rum för kreativa workshops och brainstorming. Vår största lokal Isaac har en stor scen och sittplats för 290 personer.

Majoriteten av lokalerna på vår konferensanläggning har whiteboards och ny teknik, och många har även flexibel möblering. Vi hjälper er gärna med att anpassa allt så att det passar er konferens. Med smarta lösningar skapar vi möjligheten till effektiva möten som bara kan flyta på.

Ny energi med god mat

Hos oss är mat viktigt. Under er vistelse hos oss får ni njuta av vällagade luncher, middagar och en generös frukostbuffé varje morgon. Alla måltider lagas av vårt kök som serverar säsongens råvaror. Alltid hållbart och av högsta kvalité. Bageriet står för allt nybakt bröd och godsaker som dyker upp på frukosten och i fikapauserna. Avsluta gärna dagen med en härlig drink i baren Tant Grön efter konferensens slut.

Våra kockar brinner för hållbar matlagning. Hos oss får ni smakrik mat gjord på säsongens råvaror och kött från lokala gårdar. Att äta på Vår Gård ska vara en upplevelse. Behöver någon specialanpassad kost löser vi självklart det.

En harmonisk hotellvistelse

Om ni har kollegor som rest långt och har konferenser över flera dagar är det perfekt att kunna övernatta på samma ställe. Hos oss kan ni sova gott och vakna utvilade till en vacker skärgårdsutsikt. Vi har flera olika typer av rum för er att välja mellan, men genomgående för alla är att de är snyggt inredda och har en rogivande känsla.

Aktiviteter som stärker teamet

Samla teamet genom en spännande gruppaktivitet. Paddla kajak i skärgården eller boka en tur på mountainbike för vackra naturupplevelser. Boka in ett Garden Party med flerkamp eller dansa loss i tystnad med Silent Disco. På fritiden kan deltagarna koppla av i bastun och ta friska dopp i havet. Oavsett årstid finns det alltid något att hitta på här på Vår Gård. Med roliga aktiviteter efter dagens möten kan ni bygga starkare relationer, få tid för reflektion och hinna umgås med varandra.

BOKA LOKAL PÅ KONFERENSANLÄGGNING I STOCKHOLM

Att skapa härliga konferenser är något vi brinner för. Vi hjälper er gärna med att få till en lyckad konferens efter era önskemål. Med lång erfarenhet inom branschen vet vi precis vad som behövs för att få till det lilla extra som gör all skillnad. Hos oss blir ni väl omhändertagna under hela resan.

Vill du boka konferens? Kontakta oss för offert.

Information

Helpension

 • Förmiddagsfika med kaffe och nybakat från bageriet
 • Lunch med bröd, mineralvatten och kaffe
 • Eftermiddagsfika med kaffe och godsaker från bageriet
 • Trerättersmiddag lagad med omsorg på säsongens råvaror
 • Övernattning i enkelrum med generös frukost
 • Vad innebär ett möte hos oss?

  Många flexibla och kreativa miljöer för alla typer av möten.
  Ett rofyllt boende med flera rumskategorier.
  Unika smakupplevelser från kök och eget bageri.
  Hållbar vistelse för dig och miljön. (svanenmärkt hotell)
  Natursköna omgivningar med skog och hav.
  Spännande konst och historia.
  Plats för kreativa gruppaktiviteter.
  Faciliteter som bastu, relaxavdelning och brygga för avkopplande egentid. Träningsmöjligheter både ute och inne.
  Omhändertagande service genom hela resan.
  Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.