Fira midsommar på Vår Gård

Midsommarpaket

Bo vid havet på midsommar

Packa väskan och flytta in på hotell över midsommar. Vi bjuder på en somrig vistelse nära havet med härlig sommarmeny och ett klassiskt firande i närheten. Boka vårt midsommarpaket där övernattning, trerättersmiddag och frukostbuffé ingår. Vi bjuder även på en extra tidig incheckning så ni kan fira och njuta hela dagen.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Ett fullspäckat midsommarpaket

Somriga smaker, picknick och dans runt stången eller en avkopplande stund vid bryggan.

Midsommar är till för att umgås, ha kul och äta mycket god mat. Hinner ni med att checka in tidigt finns gott om tid att var med på midsommarfirande i Wallenbergsparken som ligger på kort promenadavstånd från hotellet. Passa gärna på att beställa vår trevliga picknickkorg med god midsommarmat att luncha på under festligheterna. Önskas ett mer avkopplande firande finns vår bastu och relaxavdelning vid bryggan. Ta ett dopp i det blå och njut av en hemgjord glass från Vincaféet. Här tar vi dagen som den kommer.

Till kvällen dukar vi upp på innergården för en somrig trerättersmeny och trevligt sällskap. Grillen står redo och musiken är på till långt in på småtimmarna. Om det blir ett sent sänggående i den ljusa sommarnatten så kan vi glädja alla sjusovare att frukosten förlängs till kl. 11.

Varmt välkomna att boka midsommar på Vår Gård.

Information

Ingår i midsommarpaket

Övernattning och frukostbuffé
Trerättersmiddag
Bastu & Relax
Extra tidig incheckning från kl. 10:00

Pris från: 3095 kr för två personer

Frukost serveras kl. 08:00 - 11:00
Utcheckning kl. 11:00

Klassiskt midsommarfirande

Vill ni vara med på ett riktigt klassiskt midsommarfirande med dans runt stången till levande musik? På kort promenadavstånd från hotellet ligger Wallenbergsparken där resning av stång och härligt firande i det gröna sker.

Köp gärna med en picknickkorg och ta med till parken. Det går fint att lägga till direkt i bokningen.

Tid: kl. 12 - 14

Läs mer om:
Midsommarfirande i Wallenbergsparken

Sommarmeny

Boka

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!