Fira midsommar på Vår Gård

Midsommarpaket

Bo vid havet på midsommar

Packa väskan och flytta in på hotell över midsommar. Vi bjuder på en somrig vistelse nära havet med härlig sommarmeny och ett klassiskt firande i närheten. Boka vårt midsommarpaket där övernattning, trerättersmiddag och frukostbuffé ingår. Vi bjuder även på en extra tidig incheckning så ni kan fira och njuta hela dagen.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Ett fullspäckat midsommarpaket

Somriga smaker, picknick och dans runt stången eller en avkopplande stund vid bryggan.

Midsommar är till för att umgås, ha kul och äta mycket god mat. Hinner ni med att checka in tidigt finns gott om tid att var med på midsommarfirande i Wallenbergsparken som ligger på kort promenadavstånd från hotellet. Passa gärna på att beställa vår trevliga picknickkorg med god midsommarmat att luncha på under festligheterna. Önskas ett mer avkopplande firande finns vår bastu och relaxavdelning vid bryggan. Ta ett dopp i det blå och njut av en hemgjord glass från Vincaféet. Här tar vi dagen som den kommer.

Till kvällen dukar vi upp på innergården för en somrig trerättersmeny och trevligt sällskap. Grillen står redo och musiken är på till långt in på småtimmarna. Om det blir ett sent sänggående i den ljusa sommarnatten så kan vi glädja alla sjusovare att frukosten förlängs till kl. 11.

Varmt välkomna att boka midsommar på Vår Gård.

Information

Ingår i midsommarpaket

Övernattning och frukostbuffé
Trerättersmiddag
Bastu & Relax
Extra tidig incheckning från kl. 10:00

Pris från: 3095 kr för två personer

Frukost serveras kl. 08:00 - 11:00
Utcheckning kl. 11:00

Klassiskt midsommarfirande

Vill ni vara med på ett riktigt klassiskt midsommarfirande med dans runt stången till levande musik? På kort promenadavstånd från hotellet ligger Wallenbergsparken där resning av stång och härligt firande i det gröna sker.

Köp gärna med en picknickkorg och ta med till parken. Det går fint att lägga till direkt i bokningen.

Tid: kl. 12 - 14

Läs mer om:
Midsommarfirande i Wallenbergsparken

Sommarmeny

Boka

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender