Boka Nyhetsbrev

Bokning

, :-

Vad vill du boka?

Konferens
Bokningsförfrågan

För dig som enkelt och smidigt vill boka ditt möte direkt online och få bästa möjliga pris (Upp till 50 personer).

Boka Online

Vill du ha personlig hjälp så fyll i dina önskemål så återkommer vi med ett passande förslag.

Be om offert
Övriga event

Karin "Kakan" Sundgren - Årets Möteskock 2019. Här med juryn från vänster: Sayan Isaksson, Linnéa Liljedahl och Norbert Lang.

Årets Möteskock 2019

Karin tar hem segern

Efter flera timmar av fokuserat tävlande stod det klart vem som tagit hem segern som Årets Möteskock 2019. Vår Karin Sundgren tog första platsen följt av 2:an Emma Fyman från Två Skyttlar och på tredje plats Oscar Nyman från Sigtuna Stadshotell. Det var 19 kockar som kämpade hårt om den ärofyllda titeln på Venue 81 den 5 februari och den välrenommerade juryn bestod av Sayan Isaksson, Linnéa Liljedahl och Norbert Lang.

Motiveringen löd: Modern, elegant, sofistikerad, estetisk, smaksäker, hantverksmässig och ärlig matlagning.

Grattis Karin

Syftet med tävlingen är att uppmärksamma de mest kulinariskt utmärkande mötesanläggningarna i Sverige. Matupplevelsen är en viktig del av en konferens och flera av landets bästa kockar jobbar inom just mötesindustrin. I år var temat att laga en tvårättersmiddag med fokus på hållbarhet. Karin som brinner för smaker och har ett starkt miljötänk lagade en rätt där hon tog till vara på alla delar av råvarorna på ett smakfullt och elegant sätt som gjorde att hon vann.
Karin har jobbat i köket på Vår Gård i ca två år och har en stor passion för det gröna köket. Hon brinner för hållbar matlagning och ser utmaningen i att undvika svinn genom att använda hela råvaran utan bekostnad på smak. Hennes styrkor ligger i att vara noggrann, kreativ och extremt smaksäker.
Inför tävlingen tränade Karin både praktiskt och mentalt. Det gäller att hinna skapa sina rätter inom loppet av 60 min och kräver en bra tidsplanering och nerver av stål.
- Då jag har ett stort kontrollbehov kände jag mig såklart lite nervös och spänd inför tidspressen, men ville inte fokusera på resultatet. För mig var det genomförandet och resan dit som var viktigast, och smakerna, säger Karin med ett stort leende på läpparna.

Nyheter

Samarbete med House of Sparks

Läs mer

Karin vinner årets Möteskock

Läs mer

After Work med Wine & Cheese

Läs mer

Minska matsvinn - köp soppa

Läs mer