Boka Nyhetsbrev

Bokning

, :-

Vad vill du boka?

Konferens

För dig som enkelt och smidigt vill boka ditt möte direkt online och få bästa möjliga pris (Upp till 50 personer).

Boka Online

Vill du ha personlig hjälp så fyll i dina önskemål så återkommer vi med ett passande förslag.

Be om offert
Övriga event

Livet på Vår Gård

En plats för alla sinnen

Precis som löven skiftar färg på hösten skiftar årstiderna på Vår Gård. Här präglas livet och miljön utifrån den tid som råder. Alla lika vackra och välkomnande.

Kadi Upmark, VD

Kadi Upmark, VD

Jag är stolt över människorna som jobbar på Vår Gård. Över oss. Det finns en värme här.
En själ.

Det finns en historia på Vår Gård

Det finns en historia här på Vår Gård. De vackra gamla husen byggdes av industrimagnater som Thiel och Wallenberg för över hundra år sedan. Några årtionden senare köptes de av Kooperativa Förbundet och Vår Gård blev en kursgård för kooperationens anställda. Tiotusentals människor kom hit på kurser. De fick lära sig saker som de behövde i sitt jobb, och saker som de behövde för att fungera som människor.

Jag är stolt över människorna som jobbar på Vår Gård. Över oss. Det finns en värme här.
En själ.

Trädgårdsmästaren Anders Grönqvist

Hans enda chef: Solen

Vår Gårds trädgårdsmästare kanske ser närvarande ut där han står och planterar en perenn i början av våren. I själva verket är Anders Grönqvist i Rio de Janeiro och dansar samba.

Det är kanske inget Vår Gårds trädgårdsmästare Anders Grönkvist talar om för sina chefer, men han gillar lågsäsongen. En folktom vecka som den här, det råkar till råga på allt vara höstlov, är mer eller mindre jackpot för honom. Då kan han gå loss med den högljudda apparaturen utan att någon av gäst ondgör sig. Villa Skärtoftas torn sträcker sig mot en kompakt grå himmel, och ett lätt regn faller över honom där han iförd hörselkåpor drar fram över gräsmattan med lövblåsen i högsta hugg.

Doften av nybak från köket välkomnar gästerna som en varm filt när de kommer in från den bitande vinterkylan. Vi är väldigt glada och stolta över att vår fantastiska bagare Ått blev utsedd till Årets Bagare 2017.

Vi serverar närproducerat med noga utvalda råvaror och fokuserar så mycket som möjligt på ekologiskt. En stor passion och utmaning är att hitta nya innovativa rätter för medvetna gäster.

Var du än väljer att vandra i våra byggnader möts du av konst från då till nu. Vi ordnar även guidade konstvandringar för dig och din grupp.

Nyheter

Vårt kök söker
ny kock

Läs mer

Julmiddag -
en ny tradition

Läs mer

24h Retreat & Reload

Läs mer

Rädda vår mat
med KARMA

Läs mer

Vårt kök söker
ny kock

Läs mer

Julmiddag -
en ny tradition

Läs mer

24h Retreat & Reload

Läs mer

Rädda vår mat
med KARMA

Läs mer