Boka Nyhetsbrev

Bokning

, :-

Vad vill du boka?

Konferens

För dig som enkelt och smidigt vill boka ditt möte direkt online och få bästa möjliga pris (Upp till 50 personer).

Boka Online

Vill du ha personlig hjälp så fyll i dina önskemål så återkommer vi med ett passande förslag.

Be om offert
Övriga event

Teambuilding

Sammansvetsa teamet

Att göra olika aktiviteter tillsammans är kul och energigivande. Hitta någon som passar er grupp och bidrar till konferensens syfte och mål. Välj en fartfylld båttur eller testa era skickligheter i ett parti boule. Det behöver inte vara avancerat. Bra teambuilding skapar möjligheter.

Sälsafari

En gråsäl vilandes på ett skär är en fantastisk syn. Ribbåten tar er snabbt långt ut i skärgården för att spana efter våra knubbiga och loja vänner. En hänförande båttur där du passerar otaliga öar i vår vackra skärgård.

Havskajakpaddling

Att glida fram ljudlöst över vattenytan är en naturupplevelse utöver det vanliga. Paddla i vår vackra skärgård och njut av den friska luften.

Med penseln i handen

Har du haft en dröm om att bli konstnär? Lev ut din kreativitet och bli konstnär för en dag. Hos oss finns fantastiska miljöer att inspireras av. Ute som inne.

Isskulptering

Ett isblock. Ett stämjärn. Dina händer. Det är dags att skapa en isskulptur och det är bara din kreativitet som kan forma den.

Segway

Glid fram med kollegorna på en Segway! En annorlunda och fantastiskt rolig aktivitet som uppskattas av de flesta. Det är också ett smidigt sätt att uppleva de vackra omgivningarna på i grupp.

Chokladprovning

Gör en resa i chokladens fotspår. Vi börjar från grunden och går genom historia, odling, beredning och tillverkning samt olika kvalitetsaspekter. Naturligtvis smakar vi på flera olika sorters choklad med olika form, kakaohalt och ursprung. Vi d...

Vad är bra konst?

Ni får lära er en klassisk konstvetenskaplig metod att se och uttrycka sig på. Med en konstvetare får ni en introduktion och gör en gemensam analys av ett klassiskt konstverk. Därefter delas ni i grupper om max 4 pers och gör egna analys...

Femkamp

Lär känna varandra och bygg upp er team-känsla med en fartfylld femkamp. En härlig utomhusaktivitet som anpassas efter gruppen. Hålls på olika platser i vår vackra natur.

Fyspass

Våra vackra omgivningar passar utmärkt för utomhusträning. Boka in ett uppfriskande fyspass under konferensen med vår instruktör. Perfekt för att lära känna varandra och ha lite kul. Ett svettigt och roligt avbrott som höjer koncentrationen...

Position okänd

Teamwork är ledordet i denna konferensaktivitet som ger er möjligheten att vinna genom kommunikation och ledarskap. Känn er som agenter på ett uppdrag.

Dryckesprovning

Champagne eller vin. Öl eller whisky. Välj en dryck och följ med på en välsmakande upplevelse för dina smaksinnen. En uppskattad aktivitet i samband med konferensen.

Yoga

Kombinera er konferens med ett yogapass och ge kroppen ny energi. Yoga fokuserar på andning och en smidig och stark kropp med enkla fysiska övningar. En skön konferensaktivitet som ger balans och harmoni.

Klassisk konstvisning

Upplev den stora konstsamlingen och dess historia som finns i huset. Följ med på en spännande konstvisning genom rum och korridorer. Intressant och uppskattad aktivitet för de med både stort och litet intresse av konst. Kombinera gärna med en d...

Modern Konstvisning

En rolig och underhållande aktivitet om vår moderna konst från 50- talet fram tills idag. Följ med genom huset och studera vårt svenska konstarv.

Vår Gård Challenge

Varför inte göra en trevlig promenad i våra vackra omgivningar till en rolig tävling? En poäng- promenad om Vår Gård och Saltsjöbadens historia.

Afro Yoga Moves

Att röra på sig ger bra energi resten av dagen. Afro Yoga Moves är en rolig och rytmisk aktivitet som mjukar upp kroppen och lättar på spänningar.

Icebreaker Game

Tävla mot era kollegor i en rolig frågesport som genomförs på tid. Passar utmärkt att göra under en fikapaus.

Meditation & andning

Ta en kort paus i konferensen och hämta nya krafter. Här utför ni enkla andningsövningar som avslutas med meditation. En skön aktivitet som skapar närvaro och lugn och kan utföras i konferenslokalen. Passar alla och är enkelt att utföra.

Morgonträning

Att komma igång med ett träningspass tidigt på morgonen skapar energi för hela dagen. Som gäst hos oss är du välkommen att vara med på vår gruppträning på fredagar. Det är ett pass som hålls av våra erfarna instruktörer från SALT Stud...

Vinterbad

För de modiga går det fint att ta ett dopp i havet under vintermånaderna. Ett uppfriskande bad är bra för både kropp och själ. Vår brygga ligger på kort promenadavstånd från bastun. Är sjön frusen så sågar vi upp en isvak för badsugna...

Hyra bastu

Abonnera gärna vår trevliga bastu i samband med konferens eller som privat grupp. Bastun ligger i anslutning till vår brygga för härliga dopp året runt. Vid hyra av bastu får ni exklusivitet och fina tillval att välja på för bästa upplevel...

Promenad eller löprunda

Passa på att boka en guidad tur i våra vackra omgivningar och ta del av Saltsjöbadens historia och sevärdheter. Finns både som promenad eller löprunda. En trevlig naturupplevelse.

Kubb

Om det finns tid för lite kul sysselsättning rekommenderar vi en omgång kubb ute på gården. Ett roligt sällskapsspel för två eller fler som ni kan låna gratis och fördriva tiden med.

Boule

Boule är ett omtyckt sällskapsspel som spelas utomhus på grus. Vi har en egen boulebana på gården mellan hotellbyggnaderna. Prova gärna era skickligheter och utmana varandra. Här krävs det bra balans och precision. Kloten går också att skru...

Låna cyklar

Att ta sig runt på cykel är ett trevligt sätt att upptäcka närområdet. Hos oss kan du låna både vanlig cykel och elcykel. Ett roligt och klimatsmart sätt att färdas på.

Dart

Pilkastning eller Dart är en rolig aktivitet som är lätt att göra oavsett antal. Träna på träffsäkerheten och plocka fram tävlingsinstinkten med vänner och kollegor. Enkelt, kostnadsfritt och mycket underhållande.

Biljard & spel

Längst upp i tornet i Villa Skärtofta finns vårt biljardbord. Ett unikt sekelskiftesrum som tar dig tillbaka i tiden och ger en spännande atmosfär för ett parti biljard. En utmärkt aktivitet med kollegor eller vänner på kvällen.

Bastu

Att bada bastu är nästan lika självklart för oss som för finnarna. Här får man en stund för sig själv och kan koppla av från omvärlden. Vill man svalka sig finns havet utanför dörren, sommar som vinter.

Gym på Vår Gård

Att kunna träna och röra på sig även när man är på konferens eller semester ser vi som en självklarhet. Vårt gym ligger i en separat byggnad på gården och är öppet för alla gäster.

Nyheter

Vårt kök söker
ny kock

Läs mer

Julmiddag -
en ny tradition

Läs mer

24h Retreat & Reload

Läs mer

Rädda vår mat
med KARMA

Läs mer

Vårt kök söker
ny kock

Läs mer

Julmiddag -
en ny tradition

Läs mer

24h Retreat & Reload

Läs mer

Rädda vår mat
med KARMA

Läs mer