Övernattning och årets hållbara middagsevent

Weekendpaket no waste, just taste

Datum

13

November

En kulinarisk weekend

Boka vårt weekendpaket No Waste och följ med på en unik matresa där våra kockar förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag. Som gäst får du en inspirerande hotellupplevelse i historisk miljö där köket lyfter sin passion för hållbar matlagning. I weekendpaketet ingår övernattning, frukost och middagen No Waste, Just Taste.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

KOKA SOPPA PÅ EN SPIK

Överraskande meny på plats

Att laga klimatsmart mat och skapa en mångsidig middag på det som finns över är en utmaning som kräver både känsla och påhittighet. Våra kockar kan inte sätta menyn i förväg och därför presenteras kvällens rätter först på plats. Det blir en spännande avsmakningsmeny med många gröna och sköna rätter.

Vi startar middagen med en välkomstdrink innan ni slår er till bords i vår vackra sekelskiftesvilla Skärtofta. Var beredd på en innehållsrik kväll både smakmässigt och kunskapsmässigt. Våra kockar kommer ut och berättar om menyn och delar med sig av lite tips och tricks kring hållbar matlagning. Njut av en kväll med många nya smaker och värdefulla insikter innan läggdags.

Information

Info & pris

Ingår i weekendpaketet:

 • Övernattning & frukost
 • No Waste, Just Taste i Restaurang Skärtofta lördag den 13 november kl. 18:45.
 • Välkomstdrink till middagen

  Pris från: 1443 kr/ person
 • Meny

  Det får du veta på plats då inga råvaror är förbeställda. Var beredd på många överraskande och nyskapande rätter med stor variation av säsongens råvaror.
  Även extra fina viner från källaren som går ur sortiment kan dyka upp i glasen.
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender