Bo på hotell mitt i veckan

Vardagspaket på Vår Gård

Vardagskänsla att längta till

Checka in på hotell mitt i veckan för en skön avkoppling med alla bekvämligheter och naturskön miljö. Njut av en härlig frukostbuffé och trerättersmiddag samt tillgång till bastu och relaxavdelning. Boka vårt vardagspaket måndag till torsdag.

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Vardagar utan sysslor

Stanna upp en stund och upplev vardagskänslan på Vår Gård. Byt miljö och låt oss ta hand om resten. Boka vårt vardagspaket där frukostbuffé och trerättersmiddag ingår.

VARDAGAR PÅ VÅR GÅRD
På vardagar erbjuder vi ett extra skönt vardagspaket för dig som behöver komma bort en stund mitt i veckan. Här väntar en avkopplande vistelse i vacker naturskön miljö vid havet. Njut av promenader och uppfriskande havsbad med tillgång till bastu och relaxavdelning. Perfekt för en liten minisemester mitt i veckan, distansarbete med övernattning eller för familjen under skollov.

MATEN ÄR SERVERAD
I vårt vardagspaket ingår vår generösa frukostbuffé och trerättersmiddag. Vakna upp till massor av godsaker från bageri och kök. Börja dagen med en rykande kopp kaffe eller te. Välj mellan äggröra och bacon, nybakade frallor och croissanter, kallrök lax, olika pålägg, yoghurt och granola, färsk frukt och mycket mer.
Till kvällen dukar vi upp för en utsökt trerättersmiddag i Vincaféet med smaker från säsongen finaste råvaror. Självklart tar vi även hand om disken. Slå dig bara ner och njut av din vardag.

Boka vardagspaket på Vår Gård för en skönare vardag.

Information

Vardagspaket

Ingår:
Övernattning
Frukostbuffé
Trerättersmiddag i Vincaféet
Bastu & Relax
Gym

Incheckning kl. 15:00
Utcheckning kl. 11:00

Kan endast bokas måndag - torsdag

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!