Bo på hotell mitt i veckan

Vardagspaket på Vår Gård

Vardagskänsla att längta till

Checka in på hotell mitt i veckan för en skön avkoppling med alla bekvämligheter och naturskön miljö. I paketet ingår frukostbuffé och valfri varmrätt i Vincaféet samt tillgång till bastu och relaxavdelning. Boka vårt vardagspaket måndag till torsdag.

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Vardagar utan sysslor

Stanna upp en stund och upplev vardagskänslan på Vår Gård. Byt miljö och låt oss ta hand om resten. Boka vårt vardagspaket där frukostbuffé och middag ingår.

VARDAGAR PÅ VÅR GÅRD
På vardagar erbjuder vi ett extra skönt vardagspaket för dig som behöver komma bort en stund mitt i veckan. Här väntar en avkopplande vistelse i vacker naturskön miljö vid havet. Njut av promenader och uppfriskande havsbad med tillgång till bastu och relaxavdelning. Perfekt för en liten minisemester mitt i veckan, distansarbete med övernattning eller för familjen under skollov.

MATEN ÄR SERVERAD
I vårt vardagspaket ingår vår generösa frukostbuffé och valfri varmrätt till middag. Vakna upp till massor av godsaker från bageri och kök. Börja dagen med en rykande kopp kaffe eller te. Välj mellan äggröra och bacon, nybakade frallor och croissanter, kallrök lax, olika pålägg, yoghurt och granola, färsk frukt och mycket mer.
Till kvällen dukar vi upp för en utsökt middag i Vincaféet med smaker från säsongen finaste råvaror. Självklart tar vi även hand om disken. Slå dig bara ner och njut av din vardag.

Boka vardagspaket på Vår Gård för en skönare vardag.

Information

Vardagspaket

Ingår:
Övernattning
Frukostbuffé
Varmrätt i Vincaféet
Bastu & Relax
Gym

Incheckning kl. 15:00
Utcheckning kl. 11:00

Kan endast bokas måndag - torsdag

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender