Söndagserbjudande 995 kr

sköna söndag på Vår Gård

Söndag

995 :-

per rum

Skönt, harmoniskt och prisvärt

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur. Vårt söndagserbjudande gäller boende i våra mysiga och nyrenoverade minidubbelrum för endast 995 kr. Självklart ingår vår härliga frukost. Boka Sköna Söndag idag.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Söndagskänsla

Upplev en rogivande vistelse med tillgång till bastu, relax och natursköna omgivningar. Hinner du checka in lite tidigare så har du ett riktigt härlig söndagserbjudande framför dig.

VINCAFÉET
Passa på att njuta av en god lunch eller fika i vårt stilfulla Vincafé med terrass mot havet. På söndagsmenyn finns både nygräddade våfflor och vällagade måltider på säsongens finaste råvaror. Här ligger även vårt eget bageri som producerar allt bröd och fika samt tar emot beställningar av både tårtor och bakelser. Kvällarna bjuder in till avslappnat häng och något gott i glaset.

BASTU & RELAX
Vid bryggan ligger vår nya bastu och relaxavdelning med terrass mot vattnet. Här är det bara några korta steg till ett svalkande bad i det blå. I viloloungen finns sköna sängar och fåtöljer i harmonisk miljö. Perfekt för en stunds avkoppling med en god bok. Vår bastu är öppen från morgon till kväll och det går fint att beställa med sig kall dryck och snacks från Vincaféet.

MIDDAG
Boka gärna bord till middagen som serveras i Vincaféet. Köket serverar alltid säsongens finaste råvaror med fokus på kvalité och hållbarhet. En smaksensation utöver det vanliga. Här slår du dig ner i trivsam miljö med stilren design och alldeles i närheten av vårt väldoftande bageri.

NATURSKÖNA UPPLEVELSER
Vår Gård ligger vackert beläget vid havet, omgiven av naturskön skog och mark som bjuder in till sköna promenader eller löprundor. Gå gärna på upptäcktsfärd runt vår egen holme. Här finns klippbad och fina utsiktsplatser som gjorda för en picknick. Vill du se dig runt i närområdet har vi både cyklar och el cyklar att hyra.

Boka vårt sköna söndagserbjudande Sköna Söndag!

Söndagserbjudande

Sköna Söndag

Ingår i söndagserbjudandet:

 • Övernattning i minidubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Extra tidig incheck från kl. 10:00
 • Bastu & Relax
 • Utcheck kl. 11:00

  Rumspris: 995 kr

  Gäller begränsat antal datum och endast övernattning söndag till måndag.

 • Sköna tips

  Utforska närområdet på cykel
  Promenera runt Vår Gårds Holme
  Ät en våffla i Vincaféet
  Bada och basta vid bryggan
  Boka bord till middagen i Vincaféet
  Njut av en god drink innan läggdags
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.