Semester i Saltsjöbaden

Sommarpaket på Vår Gård

Tre soliga dagar i skärgården

Njut av en härlig semester hos oss på Vår Gård i Saltsjöbaden. Här väntar långa sommardagar nära hav och natur med avkoppling, aktiviteter och goda smakupplevelser. Med vårt sommarpaket ingår tre nätter med övernattning & frukost för en somrig vistelse med familj och vänner. Passa även på att besöka ortens lokala smultronställen.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Ett sommarpaket laddat
med äventyr

Få ut det mesta av sommaren

När du besöker oss befinner du dig i en skärgårdsidyll för både lata och aktiva sommardagar. Njut av naturnära rekreation som bastu och havsbad eller prova på någon rolig skärgårdsaktivitet som kajak och SUP paddling. På hotellet finns även ett nybyggt utegym ett stenkast från strandkanten och stora ytor för utomhusspel som krocket och boule.

Missa inte att utforska Saltsjöbadens lokala pärlor och naturområden. Här finns både paddel, golf och tennisklubb i närheten. För unika badutflykter ligger bland annat Saltsjöbadens Friluftsbad på lagom promenadavstånd. Ett välbevarat historisk kallbadhus som inspirerats av kontinentens kurbad från förra seklet. Tar du dig lite längre bort hittar du Erstaviks bad och naturreservat med klippor, gräsmattor och en fin sandstrand. I den bevarade naturskogen finns även utmärkta slingor för vandring, löpning och cykling.

När du blir hungrig bjuder vårt Bageri & Vincafé på utsökta smakupplevelser. Vällagade rätter på säsongens lokala råvaror och nybakade godsaker från bageriet serveras från morgon till kväll. Här njuter du även av vår generösa frukostbuffé varje morgon som med fördel intas på terrassen i morgonsolen.

Information

Ingår i vårt sommarpaket

Ingår i sommarpaket:

 • Tre nätter med övernattning & frukost
 • Bastu & Relax

  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00

  *Förläng gärna vistelsen med fler nätter
 • Tips på lokala smultronställen

  I Saltsjöbaden hittar du flera trevliga lokala restauranger och sevärdheter. Besök några av våra utvalda smultronställen som du hittar i närheten.  Tips på aktiviteter

  På Vår Gård:

  SUP & Kajak
  Cykeltur
  Lådcykel
  Utegym
  Sällskapsspel
  Bastu & Relax
  Promenad & löprunda

  I området:

  Paddelbana
  Golfbana
  Tennisbana
  Erstavik naturreservat med bad och vandringsleder
  Saltsjöbadens Friluftsbad


  Läs gärna vår blogg om Badortens återkomst för att få tips om Saltsjöbadens badplatser.  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender