Semester i Saltsjöbaden

Sommarpaket på Vår Gård

Tre soliga dagar i skärgården

Njut av en härlig semester hos oss på Vår Gård i Saltsjöbaden. Här väntar långa sommardagar nära hav och natur med avkoppling, aktiviteter och goda smakupplevelser. Med vårt sommarpaket ingår tre nätter med logi & frukost för en somrig vistelse med familj och vänner. Passa även på att besöka ortens lokala smultronställen.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Ett sommarpaket laddat
med äventyr

Få ut det mesta av sommaren

När du besöker oss befinner du dig i en skärgårdsidyll för både lata och aktiva sommardagar. Njut av naturnära rekreation som bastu och havsbad eller prova på någon rolig skärgårdsaktivitet som kajak och SUP paddling. På hotellet finns även ett nybyggt utegym ett stenkast från strandkanten och stora ytor för utomhusspel som krocket och boule.

Missa inte att utforska Saltsjöbadens lokala pärlor och naturområden. Här finns både paddel, golf och tennisklubb i närheten. För unika badutflykter ligger bland annat Saltsjöbadens Friluftsbad på lagom promenadavstånd. Ett välbevarat historisk kallbadhus som inspirerats av kontinentens kurbad från förra seklet. Tar du dig lite längre bort hittar du Erstaviks bad och naturreservat med klippor, gräsmattor och en fin sandstrand. I den bevarade naturskogen finns även utmärkta slingor för vandring, löpning och cykling.

När du blir hungrig bjuder vårt Bageri & Vincafé på utsökta smakupplevelser. Vällagade rätter på säsongens lokala råvaror och nybakade godsaker från bageriet serveras från morgon till kväll. Här njuter du även av vår generösa frukostbuffé varje morgon som med fördel intas på terrassen i morgonsolen.

Information

Ingår i vårt sommarpaket

Ingår i sommarpaket:

 • Tre nätter med logi & frukost
 • Bastu & havsbad

  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00

  *Förläng gärna vistelsen med fler nätter
 • Tips på lokala smultronställen

  I Saltsjöbaden hittar du flera trevliga lokala restauranger och sevärdheter. Besök några av våra utvalda smultronställen som du hittar i närheten.  Tips på aktiviteter

  På Vår Gård:

  Kajak & SUP
  Cykeltur
  Lådcykel
  Utegym
  Korvgrillning
  Sällskapsspel
  Bastu & havsbad
  Promenad & löprunda

  I området:

  Paddelbana
  Golfbana
  Tennisbana
  Erstavik naturreservat med bad och vandringsleder
  Saltsjöbadens Friluftsbad


  Läs gärna vår blogg om Badortens återkomst för att få tips om Saltsjöbadens badplatser.  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fre & lör

  Maj

  Familjemiddag

  16:00

  Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

  Lör & sön

  Maj

  Online yoga

  8:15

  Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

  Lör & sön

  Maj

  Korvgrillning

  14-16

  Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

  Tis & lör

  Maj

  Lunchyoga
  med Sabina

  Från kl. 11:00

  Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

  Fre - sön

  Maj

  Pingsthelgen

  21-23 maj

  Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
  Boka bord här.

  Lördag

  22

  Maj

  Drop in Vigsel

  FULLBOKAT

  På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

  Söndag

  30

  Maj

  Mors dag

  11:30

  Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.