Temahelg med skrivarkurs

Skrivarhelg med Senioren

Datum

11

November

Skrivarglädje och författardrömmar

Delta i en inspirerande skrivarhelg med Senioren under två heldagar vid havet. Njut av härliga middagar och vackra omgivningar tillsammans med andra skrivsugna seniorer. Under helgen får ni möta tre erfarna författare som delar med sig av tips och övningar. Övernattning, måltider och fördrink till middagen ingår.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Skrivarhelg för seniorer

Boka in en skrivarkurs och sätt fart på dina författardrömmar. Ta del av våra inspiratörers erfarenheter och tips tillsammans med andra skrivarsugna.

VAD KAN DU FÖRVANTA DIG?
Under två dagar får du ta del av motiverande övningar och inspiration för att hitta ditt skrivande och komma vidare med din text. Du får även tips på olika sätt att ge ut en bok. Skrivarkursen passar dig som skriver självbiografiskt eller skönlitterärt. Tillsammans med andra som delar samma passion får ni en härlig helg med nya bekantskaper, god mat och roliga upplevelser.

VÅRA INSPIRATÖRER
GUNNAR BOLIN - är känd från Sveriges Radio P1 och fick Stora journalistpriset 2010. Han berättar om arbetet med släktkrönikan Hovjuvelerarens barn om ättlingar till juveleraren W. A. Bolin samt krönikesamlingen Bibliotekarien i Magdeburg.

BIRGITTA BACKLUND - slog igenom med den självutlämnande romanen Blondie (2010). Hon har varit känd som Sveriges gangsterdrottning. Idag är hon en välordnad mormor som skriver romaner och har skrivkurser.

FRIDA ANDERSSON JOHANSSON - är utbildad manusförfattare och redaktör som både hjälper till med andras texter och skriver egna böcker och noveller. För närvarande skriver hon en spänningsserie och arbetar med fortsättningen på en bokserie av en känd svensk författare.

FRÅN SENIORENS REDAKTION - kommer Ulrika Palmcrantz, även hon utgiven författare. Boka en Skrivarhelg med Senioren på Vår Gård.

Information

Pris & Info

Datum: 11-13 november
Pris: 6500 kr per person (alla får eget rum)

Ingår i Skrivarhelgen:

 • Skrivarkurs med inspiratörer
 • Utvecklande skrivövningar
 • Två hotellövernattningar med frukostbuffé
 • Två luncher
 • Tre fika med kaffe och nybakt från bageriet
 • Fördrink på ankomstdagen
 • Två middagar
 • Bastu & Relax


 • Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender