Föreläsning med Madelene Segertoft

Skörhetssalongen

Vägen till det mänskliga

Vi bjuder in till en skön stund av själslig omvårdnad, känsloyoga och relationsmassage under ledning av Madelene Segertoft. Genom att tillåta oss att för en stund inte visa upp våra perfekta ytor så visar vi varandra vägen till det mänskliga. Välkommen på en insiktsfull föreläsning i trygg miljö där vi utforskar våra brister och sårbarheter med varandra.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

I skörhetssalongen

Din längtan, dina brister och din skam är det du har gemensamt med hela mänskligheten. Det är bara så sällan vi vågar tala med varandra om dessa delar av vår mänskliga tillvaro.

FÖRELÄSNINGEN
Välkommen till en eftermiddagen i Skörhetssalongen där vi bjuder in till en mysig, kreativ och värmeskapande stund där du som deltagarna får en chans att dela någon av dina skörheter med andra. Vi mår helt enkelt bättre av att ha en realistisk bild av vad det innebär att vara människa oavsett vilka titlar, meriter eller positioner vi har. Vi är nämligen mer lika varandra än vad vi är olika. Under föreläsningen kommer vi gemensamt hitta orden för vad vi upplever och känner. Ta oss ut ur rummen där vi låtsas och ta oss in i rummen där vi är. Ge oss tillåtelse att vara de vi är och utforska sårbarheten.

VERKTYG & ÖVNINGAR
Vad innebär ”känsloyoga” och ”relationsmassage i praktiken? Känsloyoga och relationsmassage är en lek med ord, då man kommer att få verktyg för att förstå och hantera sina känslor som i sin tur kan bidra till mer autentiska relationer. I praktiken handlar det om en rad övningar som kommer att göras enskilt, i par, i kvartetter varvat med korta ”föreläsningar” för att förklara de psykologiska mekanismerna som bidrar till att vi lägger locket på oss själva. Madelene guidar er igenom några enkla övningar som är designade för att använda fler sinnen, vi jobbar med att forma (lera), måla (färger o papper) och vika (origami), för att fånga det som hindrar respektive bidrar till en sund självmedkänsla.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?
Du kommer få en varm upplevelse av att det är mänskligt att ha tvivel och variation i sina energier och lämna dagen med en känsla av förtröstan. Du kommer få tid att känna in, känna igen och landa mjukt. Utrymme att veckla ut din karta. Skala av lager skydd, attribut du inte behöver. Lyssna efter svar och riktning från en annan plats än det intellektuella.

OM MADELENE SEGERTOFT
Madelene har mer än 10 års erfarenhet som organisationskonsult och är utbildad i förändringsledning på Gestaltakademin.

Information

Tid & pris

När: Söndag 7 maj
Plats: Vår Gård
Tid: Kl. 14:00 - 15:30

Pris: 340 kr per person

Smoothie, frukt och nötter ingår i priset

Boka biljett online
Boka

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender