Självledarskap, engagemang och framtidens organisationer

Föreläsning med Stardust Consulting

Utveckla för framtiden

Boka en givande föreläsning med Stardust Consulting och Daniel Aglöv i samband med konferensen på Vår Gård. Vi fokuserar på teman inom självledarskap, engagemang och framtidens organisation där syftet är att öka genomförandekraften i organisationen.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Stardust Consulting

Med människan i fokus

STARDUST CONSULTING är en grupp konsulter som utvecklar organisationer för framtiden, med människan i fokus. Deras passion ligger i att hjälpa företag få till ett effektivt Talent Management, där man lär sig attrahera, utveckla och engagera rätt medarbetare på ett strukturerat sätt. Läs mer om Stardust Consulting

FÖRELÄSARE DANIEL AGLÖV är ekonom från Lunds Universitet med inriktning mot organisation och ledarskap. Han har en bakgrund från kommersiella roller i mindre bolag samt marknads och HR roller på Lantmännen. Primärt har Daniel arbetet med att attrahera och utveckla talanger från både leverantörssidan- och kundsidan och även drivit mindre entreprenörsföretag som COO. Daniel ser sig som en säljare oavsett titel.

UPPLÄGG:
Föreläsningen tar 1-1,5 timme och passar för bland annat ledningsgrupper, VD, ledare, HR chefer och medarbetare beroende på vilket tema man väljer.

Information

Föreläsning 1-1,5h

Exempel på teman:

1. Från Napoleon till VOKA - framtidens organisationer
2. Engagemang och Självledarskap - Distansarbetes effekter
3. Företagskultur i 6 steg - framtidens organisationer
4. Effektiva (väl fungerande) team - kommunikation och tillit
5. Mentorskap - i en komplex värd behövs trygghet
6. Coachande Ledarskap

Läs mer om TEMA & INNEHÅLL

Pris:
Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!