Inget köp och släng

Klädbytardag - som en gratis loppis

Datum

25

april

Byt kläder
med varandra

Har du fullt med kläder i garderoben som du tröttnat på eller inte använt på länge? Samla ihop dem och kom till vår klädbytardag. En kul och gratis loppis där gamla kläder får chans till ett nytt liv och du kan hitta nya spännande fynd. Ett utmärkt sätt att förnya garderoben på utan att bidra till köp-och-släng-trenden.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Konkret miljönytta

Ha kul och umgås

Detta är en del i vårt hållbarhetsarbete och vi letar ständigt efter nya sätt att bidra till en lite bättre värld. Då vi älskar möten mellan människor så blir en klädbytardag ett roligt och socialt sätt att skapa konkret miljönytta tillsammans.
Passa gärna på att ta en frukost, lunch eller fika i samband ”shoppandet”. Frukostbuffén serveras kl. 08:00 – 11:00 och i Bageriet finns vår populära våffellunch mellan kl. 11:00 – 15:00. För sötsugna finns kaffe och nybakade godsaker i kaféet. Varmt välkomna

Information

När: 25 april kl. 10:00 - 16:00
Plats: Vår Gård Saltsjöbaden
Inlämning i receptionen: 30 mars - 18 april (vardagar kl. 08:00 - 22:00)

Vad händer med kläder som blir över?

De kläder som inte hittar ett nytt hem skänker vi till hjälporganisationen
Human Bridge

Hur går det till?

Lämna in dina kläder i receptionen mellan den 30 mars - 18 april. Vi tar emot dam/herr och barnkläder samt väskor i bra skick (ej andra accessoarer). Max 10 plagg per person. Vid inlämnandet av kläderna får man en kupong per plagg att använda den 25 april.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Datum

25

april

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender