Inget köp och släng

Klädbytardag - som en gratis loppis

Datum

25

april

Byt kläder
med varandra

Har du fullt med kläder i garderoben som du tröttnat på eller inte använt på länge? Samla ihop dem och kom till vår klädbytardag. En kul och gratis loppis där gamla kläder får chans till ett nytt liv och du kan hitta nya spännande fynd. Ett utmärkt sätt att förnya garderoben på utan att bidra till köp-och-släng-trenden.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Konkret miljönytta

Ha kul och umgås

Detta är en del i vårt hållbarhetsarbete och vi letar ständigt efter nya sätt att bidra till en lite bättre värld. Då vi älskar möten mellan människor så blir en klädbytardag ett roligt och socialt sätt att skapa konkret miljönytta tillsammans.
Passa gärna på att ta en frukost, lunch eller fika i samband ”shoppandet”. Frukostbuffén serveras kl. 08:00 – 11:00 och i Bageriet finns vår populära våffellunch mellan kl. 11:00 – 15:00. För sötsugna finns kaffe och nybakade godsaker i kaféet. Varmt välkomna

Information

När: 25 april kl. 10:00 - 16:00
Plats: Vår Gård Saltsjöbaden
Inlämning i receptionen: 30 mars - 18 april (vardagar kl. 08:00 - 22:00)

Vad händer med kläder som blir över?

De kläder som inte hittar ett nytt hem skänker vi till hjälporganisationen
Human Bridge

Hur går det till?

Lämna in dina kläder i receptionen mellan den 30 mars - 18 april. Vi tar emot dam/herr och barnkläder samt väskor i bra skick (ej andra accessoarer). Max 10 plagg per person. Vid inlämnandet av kläderna får man en kupong per plagg att använda den 25 april.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Datum

25

april

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

3

April

Webinarium

15:30-16:30

Välkomna på ett kostnadsfritt webinar med Capuma om hur vi blir bättre på att vara lösningsorienterade i krissituationer. Delta fysiskt på Vår Gård eller via webinar. Anmäl dig här.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, Just taste är slutsålt den 3 april. Håll utkik efter nästa middag. Vi återkommer med nytt datum.

Lördag

4

April

Trädgårdstips
med Anders

14:00 - 16:00

Träffa vår trädgårdsmästare Anders för tips och råd inför vårens odlingar och bestyr. En härlig dag för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter jord under naglarna.

Lördag & Söndag

Helger

Helglunch med våffla

11:00-17:00

Nu öppnar vi upp för härliga luncher på helgen! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Mån, ons & fre

(ej långfredag & annandag påsk)

Lunchträning

11:15-12:15

Nu startar vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Inställt

Tillsvidare

48h
skrivarhelg

Nya datum inom kort

Vi återkommer med nya datum. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Påskhelgen

10-13

April

Påskfirande

Fira påsken med oss på hemmaplan i Saltsjöbaden. Njut av vår härliga påskmeny med grillat vårlamm och besök vårt kafé för en våffla i vårsolen. Varmt välkomna.

mån - lör

Varje vecka

Baren

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar kl. 16:00.

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!