Konstrunda & yoga med Inger Breitholtz

Konsthelg på Vår Gård

Lördag

19

November

Lär dig analysera
ett konstverk

Upptäck Vår Gårds fantastiska konstsamling och historia under en konsthelg med konstvetaren och guiden Inger Breitholtz. Följ med på en spännande konstvisning genom huset och lär dig göra en enklare konstanalys. Vi varvar även ner med avkopplande yogapass. Boende och måltider ingår.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

En storslagen Konsthelg

Konstguide och yogalärare Inger Breitholtz tar dig med på en resa genom tid och rum.

KONSTVERK, HISTORISK VANDRING OCH YOGA
Under lördagen får ni en guidad tur och presentation av Vår Gårds stora konstsamling med verk från både internationella konstnärer och den svenska konstnärseliten. Efter visningen tar vi oss an några utvalda konstverk och lär oss göra en enklare konstanalys i grupp. Dagen avrundas med ett avkopplande yogapass innan vi njuter av en trevlig middag tillsammans. Nästa dag startar vi upp med en stunds enkel morgonyoga eller meditation innan det är dags för frukost. Sedan beger vi oss ut på en konstvandring i de natursköna omgivningarna bland skulpturer av bland annat Olle Baertling och Lisa Larson samt tar del av historien kring de vackra kulturhistoriska byggnaderna. Konsthelgen avlutas med en härlig lunch innan det är dags att checka ut.

OM INGER BREITHOLTZ
Inger har en masterexamen i konstvetenskap och är certifierad yogalärare i Hatha yoga, Kundalini yoga & Yogaterapi, (RYS 200 Yoga Alliance). Samarbetet med Vår Gård startade 2010 då hon arrangerade tillfälliga konstutställningar som blev ett populärt komplement till vår permanenta konstsamling. Därefter har hon guidat och hållit i olika konstaktiviteter under flera möten och event på Vår Gård.

BOENDE OCH MÅLTIDER I SKÄRGÅRDEN
En konsthelg på Vår Gård innebär även bekvämt boende i stilfulla hotellrum och fantastiska måltider från vårt kök och bageri. Njut av säsongens bästa råvaror från våra lokala gårdar med fokus på hållbar matlagning av högsta kvalité. Frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag ingår i vistelsen. Som gäst på hotellet har du även tillgång till vår bastu & relaxavdelning vid bryggan.

Boka en konsthelg med Inger Breitholtz för en unik upplevelse av Vår Gård!

Information

Info & pris

Ingår i konsthelg på Vår Gård:

Övernattning i enkelrum
Frukostbuffé
2 luncher
Eftermiddagsfika
Konstaktiviteter
Yoga
Trerättersmiddag
Bastu & Relax

Pris: 3995 kr per person

Program

Lördag 19 november:

10:30 - 11:15 - Ankomst och välkomnande

11:15 - 12:00 - Genomgång av helgens program samt presentation av Vår Gårds historia

12:00 - 13:00 - Lunch

13:15 - 14:15 - Konstvisning av Vår Gårds samlingar. Indelning i grupper och presentation av analysövning

14:30 - 15:00 - Eftermiddagsfika

15:00 - 16:30 - Konstanalysövning i små grupper med efterföljande diskussion

17:00 - 18:00 - Yoga i enkel form med avslutande avslappning

19:00 - Trerättersmiddag

Söndag 20 november:

08:00 - Morgonyoga/ meditation

08:00 - 10:00 - Frukostbuffé

10:30 - Utomhusguidning om Saltsjöbaden

12:00 - Lunch

Boka

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!