Hotellweekend med kompisgänget

Kompispaket med bubbel

Weekend med kompisarna

Boka en kompisresa för en skön minisemester vid havet. I vårt kompispaket ingår ett glas bubbel samt en härlig frukost och middag lagat med omsorg och hållbar vision. Passa på att basta och träna eller ta njut av en promenad i de natursköna omgivningarna. Hos oss är alla säsonger njutbara. Kvällarna är till för god mat, härliga drinkar och glada skratt.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Kompispaket på Vår Gård

Tid att ha roligt och koppla med bästa kompisgänget över en helg.

TID MED KOMPISGÄNGET
Ibland behöver man lite kvalitetstid med sina kompisar och få ordentligt med tid att umgås. En hotellweekend hos oss är ett perfekt tillfälle att göra just det. Här får ni njuta av en skön atmosfär med möjlighet till både avkoppling och aktiviteter oavsett årstid.

SKÖNA HOTELLRUM
När ni bor över hos oss finns det flera olika hotellrum att välja mellan. Bo i trevliga dubbelrum eller upp till fyra stycken i våra nya stilrena juniorsviter. Vi har även mysiga enkelrum ifall man inte vill dela rum. Alla hotellrum är vackert inredda med sköna sängar och svenska ekologiska dusch och toalettartiklar.

MAT & DRYCK
Att umgås över en god måltid med vänner är en stor del av gemenskapen. I vårt kompispaket ingår ett glas bubbel, en valfri varmrätt från vår á la cartemeny och en generös frukostbuffé att vakna upp till. Vårt kök och bageri lägger stort fokus på att laga god hållbar mat av hög kvalitet. Här serveras alltid närproducerade råvaror i säsong med mycket kärlek och omsorg på tillagning och uppläggning. Hos oss blir smakupplevelsen extra njutbar.

AKTIVITETER
Under vistelsen har vi flera olika aktiviteter att utforska. Vill ni mest hänga och koppla av är vår bastu och relaxavdelning ett perfekt val. Här ligger bryggan på bekvämt avstånd för uppfriskande havsbad året runt. Vill man träna har vi både utegym och träningsstudio samt ett fantastiskt naturskönt område för promenader och joggingturer. Låna gärna något av våra sällskapsspel för en omgång monopol eller annat brädspel. På kvällen bjuder Vincaféet in till lite barhäng med goda viner, snacks och sköna samtal.

Boka vårt kompispaket och njut av en hotellweekend tillsammans.

Information

Pris & Info

Ingår i kompispaket:

 • Övernattning & frukost
 • Ett glas bubbel
 • Valfri varmrätt
 • Bastu & Relax
 • Gym & Utegym

  Incheckning kl. 15:00
  Utcheckning kl. 11:00
 • Tips på aktiviteter

  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender