Hållbart event på Vår Gård

Klädbytardag

Söndag

2

april

Byt kläder
med varandra

Har du fullt med kläder i garderoben som du tröttnat på eller inte använt på länge? Lämna in dom på vår klädbytardag och hitta nya fynd att älska. Ett utmärkt sätt att förnya garderoben på utan att bidra till köp-och-släng-trenden. Lämna in max 10 plagg per person.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Konkret miljönytta

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön.

Detta är en del i vårt hållbarhetsarbete och vi letar ständigt efter nya sätt att bidra till en lite bättre värld. En klädbytardag är ett roligt och socialt sätt att skapa konkret miljönytta tillsammans.

Passa gärna på att njuta av en god lunch eller fika under dagen. Vårt Vincafé är öppet hela dagen mellan kl. 07:00 - 22:00.

Varmt välkommen

Information

Tid & plats

 • När: Söndag den 2 april
 • Tid: 13-17
 • Plats: Vår Gård
 • Inlämning av plagg sker från 25 mars till 2 april
 • Det går även bra att lämna in plagg under själva klädbytardagen
 • Vad händer med kläder som blir över?

  De kläder som inte hittar ett nytt hem skänker vi till hjälporganisationen
  Stadsmissionen

  Hur går det till?

  Vi tar endast emot hela och rena kläder, skor och väskor. Max 10 artiklar per person.

  Ta med det du vill byta ut. Vid inlämning av plaggen får du en biljett per artikel som du sedan använder för att "betala" med.

  Om du lämnar in tidigare, lämna då plaggen i receptionen.  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.