JULFEST på Vår Gård

FESTLIGA MÖJLIGHETER

Julfest 2019 på Vår Gård

För en personalfest utöver det vanliga i gnistrande vintermiljö och stämningsfull atmosfär. Avsluta året med kollegorna med en härlig julfest. Här finns oändliga möjligheter att skapa den perfekta festen med underhållning, aktiviteter och övernattning. Vi skräddarsyr efter era önskningar.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

JULMIDDAG PÅ NYTT SÄTT

I samband med julfesten serveras en härlig julmiddag med traditionella favoriter. En ny och mer hållbar variant av julbord med mer omsorgsfull matfilosofi. All mat lagas från grunden i kök och bageri med fokus på närproducerat och ekologiskt.

Paket Julfest

Festlokal
Glögg vid ankomst
Julmiddag
Kaffe

Pris: 995kr per person, ex moms

Tillval

Dryckespaket
Transport
Underhållning
Aktivitet
DJ
Övernattning

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.

Onsdag

3

Juni

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Torsdag

4

Juni

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

Torsdag

4

Juni

Drop in bastu

16:00 - 20:00

Välkomna till vår bastu. Nu har vi drop in på torsdagar och lördagar för alla bastuälskare. Kombinera gärna med öl och chips för en extra trevlig eftermiddag.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lördag

6

Juni

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag den 6 juni. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny. Söndag den 7 juni är det stängt.

Fredag

19

Juni

Midsommar

Fira midsommar med oss på Vår Gård. Vi bjuder in till en klassisk sillunch i matsalen och avslutar med en somrig grillmiddag på innergården. Begränsade platser för bästa trygghet och njutning.