JULFEST på Vår Gård

FESTLIGA MÖJLIGHETER

Julfest 2019 på Vår Gård

För en personalfest utöver det vanliga i gnistrande vintermiljö och stämningsfull atmosfär. Avsluta året med kollegorna med en härlig julfest. Här finns oändliga möjligheter att skapa den perfekta festen med underhållning, aktiviteter och övernattning. Vi skräddarsyr efter era önskningar.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

JULMIDDAG PÅ NYTT SÄTT

I samband med julfesten serveras en härlig julmiddag med traditionella favoriter. En ny och mer hållbar variant av julbord med mer omsorgsfull matfilosofi. All mat lagas från grunden i kök och bageri med fokus på närproducerat och ekologiskt.

Paket Julfest

Festlokal
Glögg vid ankomst
Julmiddag
Kaffe

Pris: 995kr per person, ex moms

Tillval

Dryckespaket
Transport
Underhållning
Aktivitet
DJ
Övernattning
Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Tisdag

29

September

Lunchyoga

11:15-12:15

Välkomna på lunchyoga med Sabina. Vi ses utomhus om vädret tillåter och låter kroppen få ny energi. Kombinera gärna med en god lunch i vårt nya kafé efter passet.

Fredag

2

Oktober

Lunchträning

11:15-12:15

Nu är det dags att utmana kroppen igen och hänga med på Eriks lunchträning. Vi ses på måndagar och fredagar för ett skönt utomhuspass. Njut av en god lunch efteråt och fyll på med energi.

Fredag & lördag

3-4

Oktober

Familjemiddag

17:00

Välkomna till höstens Familjemiddagar. Njut av en härlig middag som dukas upp och delas vid bordet precis som hemma. Nu även på lördagar.

Lördag

3

Oktober

No waste,
just taste

17:30

Äntligen dags för höstens bästa matupplevelse. Våra passionerade kockar överraskar med en meny på enbart överblivna råvaror. Boka med eller utan hotellpaket.

Måndag

26

Oktober

Loppis för
stora & små

15:00 - 18:00

På höstlovet anordnar vi en lyxloppis för dom stora och barnens loppis för dom små. Perfekt när man behöver rensa i garderoben och samtidigt ha kul tillsammans. Köp och sälj hos oss.

27&29

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Tisdag

27-29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Bakskola blir det både tisdag, onsdag och torsdag. Välkomna att boka.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!