Helgkurs i stresshantering

Se på stress med nya ögon

Datum

17

September

Mental träning med Kristina Persson

Lär dig fungera och må bättre med rätt stresspåslag så att din energi och ditt fokus räcker längre. Boka en givande helgkurs i stresshantering med coachen Kristina Persson. Här får du mentala verktyg att hantera livspusslet på ett balanserat och effektivt sätt. Boende, föreläsningar och måltider ingår.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

SE PÅ STRESS MED NYA ÖGON

Läs mer om kursen och din coach Kristina Persson

OM KURSEN
Denna kurs ger dig motivation och kunskap i hur du kan förändra ditt förhållningssätt till dagliga utmaningar för att må bättre. Genom att förstå helheten av hur karriär, familj, träning, sömn och krav belastar kan du hantera ditt stresspåslag på rätt sätt. Rikta energin där den behövs och varva ner när du behöver återhämtning. Du får med dig mentala verktyg direkt som du kan använda för att hitta rätt balans i vardagen. Under helgen ingår tre föreläsningar fördelade på två dagar samt måltider och övernattning.

FÖRELÄSARE KRISTINA PERSSON är licenserad mental tränare och stresscoach genom SLH (Skandinaviska Ledarhögskolan) och har under de senaste 10 åren jobbat med mental träning i Stockholm. I sitt arbete har hon lagt till en extra dimension EI (emotionell intelligens) för presterande företag, genom Närvarande, Mental Träning. Detta skapar hållbarhet och utveckling för alla parter, både människor och företag. Hon har även skrivit boken Mental Eco-Driving som får dig att se på stress ur ett nytt energiperspektiv - vår kraftkälla och inre motor.
Läs mer om Närvarande Mental Träning AB

BO I VACKER MILJÖ OCH NJUT AV GOD MAT
Under vistelsen på Vår Gård får du njuta av hotellets natursköna omgivningar med vackra miljöer nära havet. I helgkursen ingår övernattning och alla utsökta måltider från kök och bageri. Passa även på att stressa av i relaxavdelningen vid bryggan. Här finns bastu och vilolounge med promenadavstånd till bryggan för svalkande bad.

Boka helgkurs i stresshantering den 17-18 september.

Information

Pris & info

Övernattning i enkelrum
Frukostbuffé
Två luncher
Eftermiddagsfika
Trerättersmiddag (dryck ingår ej)
Tre föreläsningar
Bastu & Relax


Pris: 4995 kr per person

Program

Lördag 17 september

10:00 - Ankomst
10:30 - 12:00 - Pass 1
12:30 - 13:30 - Lunch
14:30 - 16:00 - Pass 2 (inkl. eftermiddagsfika)
16:00 - 19:00 - Egentid
19:00 - Trerättersmiddag

Söndag 18 september

08:00 - 10:00 - Frukostbuffé
10:00 - 11:30 - Pass 3
12:00 - 13:00 - Lunch

Föreläsningar

Pass 1 - Stress ur ett energiperspektiv - din inre motor och kraftkälla en tillgång

Hur påverkas din hjärna och ditt beteende av ditt stresspåslag för att skapa motivation och glädje? Lär dig hur du skapar balans i livspusslet genom de 3 vågskålarna.

Egen reflektion

Pass 2 - Hur hittar du mer energi och motivation i din vardag?

Hur tränar du upp ditt mentala förhållningsätt till krav, förväntningar, prestation och acceptans? Det är inte hur du har det utan hur du tar det som räknas.

Egen reflektion

Pass 3 - Hur tar du detta vidare i din vardag utifrån dina mål?
Boka

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender