Friluftspaket

Tältnatt på Vår Gårds Holme

Sov gott i vildmarken

Övernatta i tält på Vår Gårds holme och upplev en spännande natt i vildmarken. Här sover ni mitt i naturen med skog och hav alldeles inpå. I vårt friluftspaket ingår förutom tält och camping kit, ett bekvämt hotellrum för oförutsägbara nödsituationer. En härligt naturnära äventyr för familj, par och vänner.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Friluftspaket med
oväntad bonus

Tälta med alla bekvämligheter

Det är något speciellt med att uppleva naturen på nära håll och att sova ute i skogen är både spännande och utmanande på samma gång. I vårt friluftspaket ingår tält, liggunderlag och ett praktiskt camping-kit att ta med till holmen. Här kommer ni riktigt nära skog och hav och kan njuta av naturens stillhet. Vakna med solen och ta ett uppfriskande morgondopp innan frukost.

I friluftspaketet får ni även ett bekvämt hotellrum på köpet som kan användas för att ställa av väskor, ta en dusch i eller till och med sova i om vädrets makter utmanar för mycket. Vår holme ligger på praktiskt promenadavstånd till hotellets alla faciliteter.

Tänk på att ta med badkläder och något varmt att sova i för kyliga nätter.

Information

Ingår i paketet

 • Tält med liggunderlag, sovsäck och campingkudde
 • Camping-kit med campinglykta och kortlek
 • Hotellrum & Frukost

  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00

  * Förläng gärna äventyret med fler tältnätter.


 • Hur går det till?

 • Vid ankomst checkar ni in som vanligt på ert hotellrum. Vår trevliga personal ser till att ni har all information om holmen och svarar på eventuella frågor.
 • På rummet ligger tält och camping-kit som ni själva tar med till holmen och sätter upp på valfri plats. Att klara det själv är en del av äventyret.
 • Innan utcheck plockar ni ner tältet och lämnar in i receptionen. Glöm inte att ta med er allt skräp så vi håller rent i naturen.
 • Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender