Föreläsning med MRG RE

Föreläsning om samarbete

Teamwork på topp

Idag utförs nästan alla jobb i team. Antingen som projektgrupper eller beständigt i ledningsgrupper. Vissa team fungerar väldigt bra och vissa inte. Under två timmar utforskar vi vilka nycklar som bidrar till ett bättre samarbete genom teori och praktik. Föreläsningen hålls av Anna Hummel-Gumealius från MGR RE. Boka plats idag.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

PRESENTATION & UPPLÄGG

En föreläsning om samarbete med MRG RE

OM FÖRELÄSNINGEN - Presterar ditt lag på sin högsta potential?
Vissa team arbetar beständigt som en ledningsgrupp medans andra kan jobba tillsammans under en kortare period och då arbeta i projektgrupper. Ibland fungerar vissa team bättre än andra. Vad är det som får team att fungera oberoende av förutsättningar?
Under ledning av Anna Hummel-Gumealius får vi under ett par timmar utforska nycklarna till samarbete genom praktik och teori där vi i slutet får testa på ett verktyg som kallas Immunity To Change, som hjälper individer och grupper att skapa de beteenden som behövs för samarbete. Immunity To Change är utvecklat av professor Kegan och professor Lahey på Harvard Buisness School.

Föreläsningen passar för grupper, företag och individer som önskar förbättra sin förmåga att samarbeta i grupp.

OM ANNA HUMMEL-GUMEALIUS & MRG RE
Anna Hummel-Gumaelius är management konsulten som insåg hur fundamentalt individens och gruppens beteende påverkar en organisations totala förmåga till utveckling. Hon valde då att fördjupa sig i organisationens psykologi och gruppens- och individens utvecklingsprocesser.
Idag arbetar hon som organisationskonsult och coach och stöttar företag i att bygga välfungerande organisationer genom att arbeta med team och ledare, både i vardagen och i samband med större transformationer.

MRG RE grundades av Anna Hummel-Gumaelius 2018. Ursprunget till namnet MRG RE härrör från det latinska ordet emergere som ursprungligen betydde ”Att resa sig från eller ur allt som omger, täcker eller döljer; föra fram i ljuset”.

Vårt uppdrag "Creating space for growth to emerge" inkluderar att ge en systematisk inramning, energi och stöd för att göra förändringen.

Att arbeta med MRG RE är en samskapande process där organisation, team och ledare måste vara nyfikna, modiga och beredda att bli obekväma för att tillväxt och utveckling ska kunna ske.

Läs mer på www.mrgre.se.

Information

Föreläsning

 • Vi övar på att samarbeta
 • Vi reflekterar över hur det fungerar i era hemma-organisationer
 • Vi går igenom de 7 nycklarna till gott samarbete i grupp
 • Vi testar på processen Immunity To Change framtagen av på Harvard Business School
 • Info & pris

  När: Torsdag 16 mars
  Plats: Vår Gård
  Tid: Kl. 17:00 - 19:30

  Pris: 395 kr per person

  Boka biljett online
  Köp biljett

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fredag

  Februari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Februari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Lördag & Söndag

  Februari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!