Torsdag & lördag

Drop in bastu med havsbad

Besök vår bastu och njut av ett dopp

Nu öppnar vi upp vår bastu för drop in torsdagar och lördagar. En perfekt eftermiddagaktivitet för lite trevligt häng och avkoppling. Kombinera gärna med chips och öl från baren. Bastun ligger precis vid bryggan så lätt att ta ett uppfriskande dopp.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

bastu för kropp & själ

Handduk, chips och öl

Bada bastu gör vi gärna året runt och att ta ett svalkande dopp i samband med bastun är renande för hela kroppen. Nu när våren kommit så blir det en skön avkoppling efter kanske ett träningspass eller löprunda. I priset ingår alltid handduk, men lägg gärna till chips och öl för en lite festligare upplevelse.

Information & pris

* Sommaruppehåll v. 27-35

Håll utkik efter höstens öppettider.

Pris:
250 kr/ person inkl. handuk, chips och öl
150 kr/ pers inkl. handuk

I bastun finns dusch, omklädningsrum, toalett och exklusiva ekologiska toalettartiklar.

*Observera att bastun inte är gemensam utan uppdelad på dam & herr.


Kontakt

För mer info kontakta gästservice:

Telefon: 08-748 77 00
Mail: reception@vargard.se

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Tisdag

29

September

Lunchyoga

11:15-12:15

Välkomna på lunchyoga med Sabina. Vi ses utomhus om vädret tillåter och låter kroppen få ny energi. Kombinera gärna med en god lunch i vårt nya kafé efter passet.

Fredag

2

Oktober

Lunchträning

11:15-12:15

Nu är det dags att utmana kroppen igen och hänga med på Eriks lunchträning. Vi ses på måndagar och fredagar för ett skönt utomhuspass. Njut av en god lunch efteråt och fyll på med energi.

Fredag & lördag

3-4

Oktober

Familjemiddag

17:00

Välkomna till höstens Familjemiddagar. Njut av en härlig middag som dukas upp och delas vid bordet precis som hemma. Nu även på lördagar.

Lördag

3

Oktober

No waste,
just taste

17:30

Äntligen dags för höstens bästa matupplevelse. Våra passionerade kockar överraskar med en meny på enbart överblivna råvaror. Boka med eller utan hotellpaket.

Måndag

26

Oktober

Loppis för
stora & små

15:00 - 18:00

På höstlovet anordnar vi en lyxloppis för dom stora och barnens loppis för dom små. Perfekt när man behöver rensa i garderoben och samtidigt ha kul tillsammans. Köp och sälj hos oss.

27&29

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Tisdag

27-29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Bakskola blir det både tisdag, onsdag och torsdag. Välkomna att boka.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!