Cirkelträning utomhus

Boot camp på höstlovet

Utmana dig själv

Välkomna på ett härligt utomhuspass med instruktören Emelie Fogelberg. Den 28 oktober får hela kroppen en riktig utmaning på vårt Boot Camp med fokus på cirkelträning och intervaller. En perfekt energikick med massa frisk höstluft.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Pulshöjande aktivitet

Mjölksyra och välbehag

Att vara med på ett Boot Camp är en rolig aktivitet och passar alla nivåer. Emelie guidar er igenom en varierande cirkelträning på innergården med fokus på alla muskelgrupper. Sedan avslutas passet med intervaller i slalombacken som höjer pulsen ordentligt. Vi garanterar mjölksyra i benen och en skön känsla av välbefinnande efter avklarad prestation. Varva gärna ner i bastun för att mjuka upp ömma muskler och glöm inte att fylla på med energi. Caféet serverar goda rätter och svalkande drycker.

Information

Datum & pris

När: onsdagen den 28 oktober
Tid: kl 14:00 - 16:00
Ålder: från 12 år
Pris: 250 kr
Drop in i receptionen

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag

26

Oktober

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev vår konst och historia på en guidad konstvisning genom huset. Spännande och rolig aktivitet under höstlovet som tar er med på en resa i tiden.

Måndag

26

Oktober

Loppis för
stora & små

15:00 - 18:00

På höstlovet anordnar vi en lyxloppis för dom stora och barnens loppis för dom små. Perfekt när man behöver rensa i garderoben och samtidigt ha kul tillsammans. Köp och sälj hos oss.

27&29

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Tisdag

27-29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Bakskola blir det både tisdag, onsdag och torsdag. Välkomna att boka.

Onsdag

28

Oktober

Boot camp

14:00 - 16:00

Utmana dig själv på höstlovet och häng med på vårt Boot Camp. Rolig och pulshöjande utomhusträning med Emelie Fogelberg. Passar alla nivåer från 12 år och uppåt.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Fredag

27

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. Maten serveras vid bordet för en personlig och trygg upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.