Vaccin mot stress - Fyra sprutor

bokrelease med Mcog

Första

September

Handboken som dämpar stress

Den första september är det dags för bokrelease av boken "Vaccin" mot stress - Fyra "sprutor", som lär dig dämpa din stress. Boken ges ut av Anders Hedin och Caroline Säll, föreläsare och kursledare på Mcog som är certifierade att använda Mcogmetoden. Under bokreleasen bjuds gästerna på en föreläsning inom ämnet och presentation av boken.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

"VACCIN" MOT STRESS - FYRA "SPRUTOR"

Om boken och författarna bakom, under en trevlig kväll med mingel och spännande insikter

OM BOKEN
Boken handlar hur du kan dämpa din stress och ger konkreta tips och verktyg enligt Mcogmetoden som är baserad på den senaste forskningen inom metacognition - medvetenhet och förståelse över de egna tankeprocesserna. En fantastiskt bra handbok som helt enkelt kan få dig att må lite bättre i en hektisk tillvaro med högt tempo.

MCOG består av coacher och konsulter som är certifierade att använda Mcogmetoden. Metoden baseras på forskningen kring metacognition "medvetenhet och förståelse av de egna tankeprocesserna". Mcogmetoden går ut på att hantera stress genom att skilja på hur du tänker istället för vad du tänker.
Läs mer om Mcog här.

ANDERS HEDIN, Ph.D. Docent och Biträdande Professor i medicinsk vetenskap. Anders har över 17 års erfarenhet av att jobba med förebyggande stress och prestationsångest. Han jobbade tidigare som cancerforskare, blev sedan chef och arbetar nu som internationell utbildare, föreläsare, författare och mentor. Anders är även ansvarig för att alla underlag och tillämpningar inom Mcog är evidensbaserade och bygger på publicerad forskning.

CAROLINE SÄLL Grundare, kursledare och föreläsare på Mcog som även jobbar deltid inom vården som kurator. Caroline har lång erfarenhet som pedagog och entreprenör och möter dagligen människor med oro och stress. Hon brinner för folkhälsan och vill vara med och påverka den negativa utvecklingen av psykisk ohälsa.

UPPLÄGG UNDER KVÄLLEN
Vi startar igång med lite trevligt mingel i Vincaféet. Här bjuds det på wraps och alkoholfritt bubbel. Kvällen inleds sedan med ett välkomnande från Vår Gård när alla tagit plats i lokalen. Anders Hedin tar er med på en 30 minuter spännande föreläsning som följs av presentation av boken "Vaccin mot Stress - Fyra sprutor" tillsammans med Caroline Säll. Sedan blir det tid för eftersnack och signering. Boken finns att köpa på plats.

Baren är öppen hela kvällen för köp av tilltugg, snacks och dryck.

INBJUDAN
Detta event endast för inbjudna gäster. Är du intresserad av delta på detta event går det bra att kontakta vår organisatör Karin Nygren via mail: karin@mcog.se

bokrelease med mcog

Innehåll och program

 • Ankomst & Mingel
 • Vår Gård hälsar välkommen
 • Föreläsning med Anders Hedin (30 min).
 • Presentation av boken "Vaccin" mot stress - Fyra "Sprutor" med författarna Anders Hedin och Caroline Säll
 • Eftersnack och signering

  Vid ankomst bjuds det på wraps och alkoholfritt bubbel. Baren är sedan öppen hela kvällen för köp av tilltugg och dryck.
 • Tid & plats

  När: Torsdag den 1 september
  Tid: 18:00
  Plats: Vår Gård
  Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.