Höstlovsaktivitet

Bakskola för barn

En kladdig aktivitet

Under höstlovet välkomnar vårt bageri alla barn som älskar att baka. Våra duktiga bagare kommer hålla en liten bakskola där man får prova på att göra utsökta chokladbollar tillsammans. En rolig och garanterat kladdig aktivitet.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Chokladbollar på menyn

Kanske smeten är godast?

Bageriet tar emot barn från 6 år och uppåt som får som prova på att göra chokladbollar. Vi kommer ha bakskolan både tisdag, onsdag och torsdag på höstlovet. För att alla ska få gott om plats och hjälp tar vi endast emot 8 st barn per dag. Vi samlas i caféet och startar igång kl 15:00. Det blir enkelt och kul och självklart får man smaka på smeten och ta med sina goda bakverk hem. Kanske hittar vi vår nästa mästerbagare.

Information & pris

Tisdag den 27 oktober
Onsdag den 28 oktober
Torsdag den 29 oktober

Pris: 195 kr/ barn
Tid: kl. 15:00 - 16:00
Plats: Caféet
Ålder: från 6 år
Max antal: 8 st deltagare per dag

*Endast förbokning då vi har begränsat antal platser
Boka

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag

26

Oktober

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev vår konst och historia på en guidad konstvisning genom huset. Spännande och rolig aktivitet under höstlovet som tar er med på en resa i tiden.

Måndag

26

Oktober

Loppis för
stora & små

15:00 - 18:00

På höstlovet anordnar vi en lyxloppis för dom stora och barnens loppis för dom små. Perfekt när man behöver rensa i garderoben och samtidigt ha kul tillsammans. Köp och sälj hos oss.

27&29

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Tisdag

27-29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Bakskola blir det både tisdag, onsdag och torsdag. Välkomna att boka.

Onsdag

28

Oktober

Boot camp

14:00 - 16:00

Utmana dig själv på höstlovet och häng med på vårt Boot Camp. Rolig och pulshöjande utomhusträning med Emelie Fogelberg. Passar alla nivåer från 12 år och uppåt.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Fredag

27

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. Maten serveras vid bordet för en personlig och trygg upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.