En middag utan svinn

No waste, just taste

Datum

13

November

En kulinarisk förvandling

Följ med på en annorlunda matresa där våra kockar förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag. Upplev en unik avsmakningsmeny som presenteras på plats. Som gäst får du en överraskande smakupplevelse som präglas av uppfinningsrikedom och passion för hållbar matlagning. Vi minskar svinnet och höjer matglädjen.

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila hovmastare@vargard.se

KOKA SOPPA PÅ EN SPIK

Menyn presenteras på plats

Att laga klimatsmart mat och skapa en mångsidig middag på råvaror som blev över är en utmaning som kräver både känsla och påhittighet. Då våra kockar måste anpassa sig till de råvaror som finns tillgängliga kan vi inte sätta en meny i förväg. Den presenteras på plats.

Vi startar middagen med en välkomstdrink innan ni slår er till bords i vår vackra sekelskiftesvilla Skärtofta. Var beredd på en innehållsrik kväll både smakmässigt och kunskapsmässigt. Våra kockar kommer ut och berättar om menyn och delar med sig av lite tips och tricks kring hållbar matlagning. Det blir en kväll fylld av vällagad mat och god dryck i fantastisk miljö.

Information

Datum och pris

Datum: Lördag den 13 november
Tid: 18:45*
Pris: 595 kr/ person (inkl. moms) dryck tillkommer
Plats: Restaurang Skärtofta

*Vi bjuder på med välkomstdrink innan middagen.

Meny

Den får du veta på plats då inga råvaror är förbeställda. Var beredd på många överraskande och nyskapande rätter med stor variation av säsongens råvaror.
Även extra fina viner från källaren som går ur sortiment kan dyka upp i glasen.


Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila hovmastare@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender