En middag utan svinn

No waste, just taste

En kulinarisk förvandling

Följ med på en unik matresa där våra kockar förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag. Som gäst får du en inspirerande upplevelse i historisk miljö där köket lyfter sin passion för hållbar matlagning. Överraskas av hur smakrik och mångsidig en middag kan bli med lite uppfinningsrikedom och kreativitet. Vi minskar svinnet och höjer matglädjen.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila hovmastare@vargard.se

KOKA SOPPA PÅ EN SPIK

Menyn presenteras på plats

Att laga klimatsmart mat och skapa en mångsidig middag på det som finns över är en utmaning som kräver nytänk och påhittighet. Våra kockar kan inte sätta menyn i förväg och därför presenteras kvällens rätter först på plats. Det blir en en kväll fylld av vällagad mat och god dryck i fantastisk miljö. Vi har begränsat antal platser med omtänksamma avstånd så säkra din plats redan nu för en smakupplevelse du sent kommer att glömma.

Information

Datum och pris

Datum: Lördag den 20 mars
Tid: *16:00
Pris: 595 kr/ person (inkl. moms) dryck tillkommer
Plats: Matsalen

*Vi börjar med en välkomstdrink innan middagen som serveras från16:30

Middag med övernattning

Vill du boka No Waste, Just Taste med övernattning och frukost KLICKA HÄR

Meny

Då vi inte vet vilka råvaror som finns tillgängliga i förväg presenteras menyn på plats. Även extra fina viner från källaren som går ur sortiment kan dyka upp i glasen.

Var beredd på många överraskande och nyskapande rätter med stor variation av säsongens råvaror.
Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila hovmastare@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender