No waste, Just taste

En middag för att
minska matsvinnet

Fredag

31

januari

No waste, Just taste

Följ med på en unik matresa där våra kockar förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag. Som gäst får du en inspirerande upplevelse i anrik miljö där köket lyfter sin passion för hållbar matlagning. Överraskas av hur smakrik och mångsidig en middag kan bli med lite uppfinningsrikedom och kreativitet. Vi lyfter vikten av att minska matsvinnet med en no waste dinner.

Eventet är slutsålt 31/1 men det går bra att skriva upp sig på vår väntelista, maila till restaurangen på bokabord@vargard.se. Vi har också släppt nytt datum 3/4 som det fortfarande finns platser kvar till. Först till kvarn!

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Koka soppa på en spik

Under middagen presenterar kockarna kvällens meny som inte sätts förrän kvällen innan.

De berättar om hur de brinner för att laga klimatsmart mat och ger även enkla tips på hur man kan ta vara på råvaror i vardagen för att minska matsvinnet. Det blir en en kväll fylld av vällagad god mat och massor av inspiration i en fantastisk miljö.

Information om kvällen

Datum: 31 januari kl. 19:00 - SLUTSÅLT
Pris: 495 kr/ person (inkl. moms) dryck tillkommer
Plats: Villa Skärtofta
Hur: Sittning vid delade bord för mingel och gemenskap. Maten serveras i fem omgångar med presentation av kockarna
Meny: En överraskande variation av olika rätter på överblivna råvaror som presenteras på plats

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Premiär

24

januari

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredagar

Varje vecka

Gruppträning
på fredagar

07:00-07:45

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Helt kostnadsfritt för våra gäster och hålls av duktiga instruktörer från SALT Studio.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Fredag

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredag

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.