Middag i baren

En kulinarisk matupplevelse

Middagen intar lobbybaren

För att anpassa oss tills stormen passerat behöver vi ändra om lite tills våra gäster kan återvända. Vi serverar nu nästan alla måltider i baren istället för restaurangen. Här finner ni en härlig barmeny som även går fint att ta med sig hem. Självklart är allt lagat med omsorg och kärlek på de finaste råvaror. Varmt välkomna.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Baren får många skepnader

Vår mysiga lobbybar blir nu hjärtat i vår verksamhet ett tag framöver. Här serveras både frukost, lunch och middag i skön atmosfär. Det går även utmärkt att ta med sig mat hem om man inte vill äta på plats. Bageriet ser till att kafét är påfyllt med godsaker för fikasugna gäster som tittar förbi. Ett undantag är vår populära Fredagsmiddag som serveras i restaurangen som vanligt. Den går även att få som middagskasse.

FREDAGSMIDDAG

Fredagsmiddag serveras i restaurangen från kl. 17:00. Maten dukas upp mitt på bordet för sällskapet att dela på. Vuxna äter från 150 kr/person och barn från 75 kr.

Kvällens rätt består av antingen kött, fisk eller fågel samt ett vegetariskt alternativ med olika tillbehör. Läs mer och boka bord här.

MIDDAGSKASSE

Det går också fint att få vår fredagsmiddag som middagskasse att ta med hem. Finns att köpa fredagar och lördagar kl 16:00 - 21:00

Läs mer om Middagskasse

BARMENY

Svensk chark & ost
100 kr

Nocellaraoliver
30 kr

Sparrissoppa med sallad toppad med fetaost
95kr

Skagenröra på MSC-märkta räkor på smörstekt toast från bageriet med citron och dill
150 kr

Dubbelhamburgare på svensk högrev med cheddar, briochebröd samt klassiska tillbehör
185 kr

Köttbullar på svenskt nötkött med kokt potatis, gräddsås och lingon
170 kr

Dragonmarinerad kyckling med svensk matvete, tomat med
bakad lök och dijonnaise
145 kr

Crème brûlée
85 krInformation

Barmenyn serveras:
Måndag - fredag: från kl 14:00
Lördag: från kl 17:00

Avvikande tider:
Lördag 6 juni: Endast kafé kl. 11-17
Söndag 7 juni: Stängt

*Köket stänger 30 min innan stängning

Happy hour med kvällens vin, drink och öl
Måndag - lördag: kl. 18:00 - 19:00

För personlig service ring 08-748 77 00

Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.

Onsdag

3

Juni

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Torsdag

4

Juni

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

Torsdag

4

Juni

Drop in bastu

16:00 - 20:00

Välkomna till vår bastu. Nu har vi drop in på torsdagar och lördagar för alla bastuälskare. Kombinera gärna med öl och chips för en extra trevlig eftermiddag.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lördag

6

Juni

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag den 6 juni. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny. Söndag den 7 juni är det stängt.

Fredag

19

Juni

Midsommar

Fira midsommar med oss på Vår Gård. Vi bjuder in till en klassisk sillunch i matsalen och avslutar med en somrig grillmiddag på innergården. Begränsade platser för bästa trygghet och njutning.