Middag på Vår Gård

En kulinarisk matupplevelse

Vällagad mat från grunden

I vårt ständigt sjudande kök lagar våra passionerade kockar fantastisk mat. Allt tillagas från grunden i vårt egna kök, säsongsbetonat och med mycket ekologiskt. Våra kockar besitter stor kunskap och passion inom matlagning, vilket märks på tallriken som landar på bordet. Ingenting lämnas åt slumpen i Vår Gårds kök.

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Mycket vegetariskt på menyn

Med stor kunskap och passion för det vegetariska köket försöker våra kockar smyga in fler gröna alternativ. Förrätten är oftast helt vegetarisk och vi provar ibland att göra hela menyer utan kött.

Meny vecka 49

Information

Torsdag 12/12 och fredag 13/12 utgår den ordinarie middagsmenyn och istället serveras vår julmiddag .

Förrätt: 145 kr
Varmrätt: 265 kr
Dessert: 115 kr
Julmiddag: 795 kr

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyerna beroende på tillgång av råvaror.

Vegetariskt

Varje dag har vi även en vegetarisk rätt på menyn.

Vi brinner lite extra för det vegetariska köket och för att kunna utveckla det, utmana oss själva och göra det ännu bättre, skriver vi inte ut dagens vegetariska rätt på våra menyer. Det gör att vi kan jobba nära med hela kedjan från odlare genom våra leverantörer till oss själva och på så vis även minska matsvinnet.

Måndag 9/12

Förrätt: Kalix löjrom med rostad brioche med rödlök, gräslök och vispad smetana

Varmrätt: Oxfilé från familjen Snellmans familjegårdar med hasselbackspotatis, bearnaisesås samt grillade grönsaker

Efterrätt: Cheesecake med blåbärskompott med mandelsmulor

Tisdag 10/12

Förrätt: Kalix löjrom med rostad brioche med rödlök, gräslök och vispad smetana

Varmrätt: Oxfilé från familjen Snellmans familjegårdar med hasselbackspotatis, bearnaisesås samt grillade grönsaker

Efterrätt: Cheesecake med blåbärskompott med mandelsmulor

Onsdag 11/12

Förrätt: Sojarimmad helgeflundra med yuzu-emulsion, isad rättika, havsalger samt gari

Varmrätt: Bakad ungtuppbröst från Tockafarmaren med pumpakräm på ingefärspicklad pumpa. Serveras med gotlandslinser samt tuppsky med verjus

Efterrätt: Chokladterrin med havtornssorbet, havtornskräm samt sesamsmul

Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender