Middag på Vår Gård

En kulinarisk matupplevelse

Vällagad mat från grunden

I vårt ständigt sjudande kök lagar våra passionerade kockar fantastisk mat. Allt tillagas från grunden i vårt egna kök, säsongsbetonat och med mycket ekologiskt. Våra kockar besitter stor kunskap och passion inom matlagning, vilket märks på tallriken som landar på bordet. Ingenting lämnas åt slumpen i Vår Gårds kök.

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Mycket vegetariskt på menyn

Med stor kunskap och passion för det vegetariska köket försöker våra kockar smyga in fler gröna alternativ. Förrätten är oftast helt vegetarisk och de provar ibland att göra hela menyer utan kött.

Måndag 27 januari

Förrätt: Confiterat anklår från Munka-Lungby med råhyvlat äpple, saltrostade valnötter och friterad grönkål

Varmrätt: Torskrygg med bakad spetskål, blåmusselsås och potatisstomp

Efterrätt: Italiensk maräng med lingoncurd, sockrade lingon och hasselnötsmulor

Tisdag 28 januari

Förrätt: Tartare på hälgeflundra med gurka, syrad silverlök, broccoli samt lökmajonnäs

Varmrätt: Tuppbröst från Vikingfågel, variation på morot och ekologisk svamp från Hällestad

Efterrätt: "SNICKERS" Jordnötsglass, chokladmousse med saltkola

onsdag 29 januari

Förrätt: Blad och skott från Cubegreens i sickla med potatiskrisp, dragonemultion, 
riven svedjansost med forellrom

Varmrätt: Oxfilé från Snellmans familjegårdar med potatisterrin, kryddstekt rotselleri samt vintersallad med lökviniagrette

Efterrätt: Cremefraicheglass med saffrans-Madeleine, lemoncurd och mandelsmul

torsdag 30 januari

Förrätt: Karl johansvamps-croquetter med picklad, stekt svamp från Hällestad, smörgårskrasse och rökt lök

Varmrätt: Svensk hjort med picklad rödbeta fylld med tryffelkräm. Serveras med mandelpotatispuré och krispig svartkål

Efterrätt: "SNICKERS" Jordnötsglass, chokladmousse med saltkola

Fredag 31 januari

Familjefredag på Vår Gård.

Vi dukar upp middagen mitt på bordet för sällskapet att dela på. Välj mellan biff på planka eller bakad rotselleri med flera goda tillbehör. Vuxna betalar 150 kr per person och barn upp till 12 år äter gratis. Läs mer och boka bord här

Vegetariskt

Varje dag har vi även en vegetarisk rätt på menyn. Vi brinner lite extra för det vegetariska köket och för att kunna utveckla det, utmana oss själva och göra det ännu bättre, skriver vi inte ut dagens vegetariska rätt på våra menyer. Det gör att vi kan jobba nära med hela kedjan från odlare genom våra leverantörer till oss själva och på så vis minska matsvinnet.

Priser

Förrätt: 145 kr
Varmrätt: 265 kr
Dessert: 115 kr



Eventuella ändringar i menyn

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyerna beroende på tillgång av råvaror.

Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Varmrätt

265 :-

/person

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Fredag

3

april

Middag utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!