Annandag jul

Klassisk kalkonmiddag

Smakfullt och ombonat

Njut av en klassisk kalkonmiddag i stämningsfull miljö. Vi dukar upp en välkomponerad trerättersmiddag på annandag jul och bryter av julmaten med vinterns mustiga smaker. Rykande ugnsbakad kalkon samsas med råstekta brysselkål och krispig potatis i en välbalanserad fågelsky smaksatt med tranbär. Välkomna till bords.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Uppskattad tradition

När julen lagt sig

Efter ett härlig och stökigt julfirande i hemmet med familj och vänner kan det vara skönt att koppla av en stund. Vi har sedan länge en tradition att äta kalkon med brysselkål under julhelgen. En riktigt härlig och vällagad middag som blir ett skönt avbrott från julens alla smaker. Vi gör det på vårt vis och välkomnar er ut från hemmets vrå till att bli omhändertagna och serverade i vår vackra Restaurang Skärtofta. Umgås och njut i mysig och varm miljö med oss.

Information

MENY

FÖRRÄTT
Jordärtskockssoppa med variation på jordärtskocka, serveras med lättrökt forellrom och örtolja

VARMRÄTT
Svensk ugnsbakad kalkon på Vår Gårds vis. Kalkonen bakas i ugn på låg värme under lång tid för att få perfekt temperatur och mörhet. Klassiska tillbehör som råstekt brysselkål, vinterkål, syrad lök och krispig potatis serveras med en fågelsky smaksatt med tranbär

DESSERT
Calvadosstekt Ingrid Marie äpple med friterad vaniljmunk och glass smaksatt med bageriets kanelbullar

Datum & pris

Datum: Lördag den 26 december
Tid: från kl 18:00
Plats: Restaurang Skärtofta
Pris: 595 kr
Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Fre & lör

Oktober

Familjemiddag

17:00

Välkomna till höstens Familjemiddagar. Njut av en härlig middag som dukas upp och delas vid bordet precis som hemma. Boka fredag och lördag.

Tisdag

3

November

Lunchyoga

11:15-12:15

Välkomna på lunchyoga med Sabina. Låt kroppen få ny energi och ge dig en stund för dig själv. Kombinera gärna med en god lunch i vårt nya kafé efter passet.

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Torsdag

26

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. En lite annorlunda, mer personlig och tryggare upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.